Nástrojárske služby zahŕňajú sústruženie, rezanie, frézovanie, meranie, brúsenie, ostrenie a pod. Súčasťou služieb je aj výroba nástrojov potrebných vo výrobe a priemysle, ako je meracia technika, strižné nástroje, vŕtacie zariadenia a ohýbacie nástroje.

Kovoobrábanie, kovovýroba: -výroba lisovacích, strihacích nástrojov (strihalda, raznice, ohýbadlá) -tvarové rezanie materiálu na CNC* strojoch (plazma, autogén) -sústruženie -frézovanie -hobľovanie -brúsenie -zváranie MIG/MAG -strihanie -práca na ohraňovacom lise -lesný lanový navijak vrátane príslušenstva ...

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárske práce, nástrojárstvo. Obrábanie kovov, kovoobrábanie: - frézovanie - sústruženie.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Servis – Transport – Technik a.s. v Napajedlách sa zaoberá výrobou prípravkov a nástrojov a profesionálnou renováciou historických vozidiel. Sortiment výroby – nástrojáreň: -kusová a malosériová výroba sústruhov, frézok, brúsok a súradnicových vyvrtávačiek -vŕtacie, frézovacie, sústružnícke, kontrolné, montážne, zostavovacie a zváracie ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Žeriavnícke práce. Prenájom, požičovňa, montáže, demontáže, opravy, servis: - žeriavy Potain. Realizácia po celej SR.

Dodávka: - nástroje, meradlá pre ľahký priemysel.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce Obrábačstvo

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tvarovania plechových dielov v sektore automobilového priemyslu - engineering - naplánovanie jednotlivých častí výrobného procesu - projektový manažment - konrola, koordinácia výroby, skúšky kvality - tooling - údržbárske práce, údržba náradia - dodatočné práce na dieloch - elektrotechnika.

Dodávka. - nástroje na mieru - brúsne, rozbrusovacie, rezné, vŕtacie a orovnávacie nástroje - nástroje a stroje pre stavebný priemysel - brusivo.

Činnosť - CNC obrábanie - nástrojárska výroba.

Výroba nástrojov na presné vystružovanie dier a špeciálnych upínačov

Činnosť: - ostrihy pre tlakovo liate odliatky zo zliatin AL a ľahkých kovov - výroba, servis ostrihovacie nástroje - prestrihy plechov

Sme malou modelárňou rodinného typu, založenou v roku 1992. Bohaté skúsenosti s výrobou foriem a modelov pochádzajú z bývalého automobilového závodu Liaz. Modelové zariadenie a formy vyrábame na základe výkresov, vzoriek odliatkov, strojných dielov, nákresov a skíc. Zameriavame sa na výrobu pre zlievárenstvo, sklárstvo a na vákuové tvarovanie ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Činnosť: - konštrukcia vstrekovacích foriem - návrh elektród pre EDM - návrh, výroba montážne a meracie prípravky - návrhy pilónov a krycích masiek pre pokovovacie linky - všeobecné 3D modelovanie a vizualizácia

Firma RUPET international s.r.o. sa zaoberá obchodnou činnosťou, exportom a importom, konštrukciou CAD-CAM (systém CATIA). RUPET international ďalej na našom trhu výhradne zastupuje tieto firmy: SUHNER Automation expert, SUHNER Abrasive expert, ROSTA a KESO.

Firma RUPET formy a modely s.r.o. sa zaoberá konštrukčnou činnosťou a výrobou foriem a modelov, lisovacích, tvarovacích.

Kovovýroba - obrábanie kovov - nástrojárske práce.

Sme držiteľom cetifikátu systému manažérstva kvality ISO 9001:2008 vydaným spoločnosťou Lloyd´s Register Quality Assurance. Nástrojáreň, výroba a opravy: - kontrolné a meracie prípravky - lisovacie nástroje na tvárnenie plechov - presné súčasti a náhradné diely (kusová výroba) - prípravky upínacie, montážne, zváracie - zariadenia na ...

Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Výroba: -ručné remeselnícke náradie: -kladivá, kliešte, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojárska výroba: -drôtorez, frézovanie, elekroerozívne hĺbenie -zápustkové výkovky do cc 10 kg hmotnosti.

Činnosť: - laserové naváranie - laserové gravírovanie - mikrorezanie laserom - oprava foriem, nástrojov.

Strojné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Výroba: - štiepacích nožov, nože na štiepanie kože z vysoko kvalitných zušľachtených rakúskych a nemeckých ocelí: - pre garbiarsky priemysel, garbiarne - pre obuvnícky priemysel. Export, vývoz, predaj: - Európa, Ázia, Južná a Stredná Amerika.