Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Naša firma sa zaoberá službami pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, lesníctvo. Ponúkame výrobu kovových konštrukcií a výrobkov, povrchové úpravy aj zváranie kovov, nakladanie s odpadmi, likvidáciu vybraných materiálov vrátane recyklácie. Ďalej spracovanie a likvidáciu drevných materiálov, sériové sústružnícke a frézarské práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zateplenie fasád - rekonštrukcia budov.

Stavebná firma. Realizácie stavieb, rekonštrukcie, projekcie. Stavby na kľúč: - rodinné domy - priemyselné stavby - administratívne budovy - školy. Rekonštrukcia objektov: - hotely, penzióny - rodinné domy, bytové domy práca: - zateplenie a rekonštrukcia fasád - výmena okien - okná plastové, EUROokna - obklady, dlažby - ...

Spoločnosť Rolizo spol. s r.o. pôsobí už od roku 1995 v oblasti realizácií stavieb a stavebných úprav vedúcich k úspore energie. Vo svojej činnosti sa firma Rolizo spol. s r.o. sústredí predovšetkým na zákazkovú výrobu a montáž polykarbonátových stavieb - skleníkov, svetlíkov, bazénových krytov, zimných záhrad a prístreškov. Zaoberá sa dodávkami ...

Výroba: - schody - schodisko - zábradlia - vchodové striešky - sklenené dvere a zásteny. Zámočnícka výroba.

Spoločnosť KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídliaca v Juhomoravskom kraji sa už viac ako 50 rokov špecializuje na výrobu hliníkových odliatkov liatych do bentonitového piesku a kokíl. Na základe dlhoročných skúseností v tejto oblasti výroby, a tým pádom veľké znalosti odbore, ponúkame iba kvalitné a presné výrobky. Našimi hlavnými odberateľmi sú ...

Spoločnosť POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojárskej výroby, zameriava sa na realizáciu konštrukcií, ich montáž a povrchovú úpravu.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Kúrenárske práce Montáž - oceľové konštrukcie Drobné murárske práce Zváračské práce Zámočnícke práce Vodoinštalatérske práce

Služby: - chrómovanie - saténové chrómovanie - niklovanie - saténové niklovanie - zinkovanie hromadné - černenie - hromadné niklovanie.

Zameriavame sa na kusovú výrobu, malé a stredné série. Robíme aj väčšie série, a to v prípade výroby súčiastok, ako sú skrutky prietokové či duté, matice vrátane prevlečných či korunových, podložky, futra, prietoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdlá, redukcie, zátky. Vyrábame z tyčového materiálu alebo obrábame dodané polotovary ...

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Služby v oblasti strojárstva: - spracovanie plechu - povrchovej úpravy výrobkov - montáže. CNC obrábanie (frézovanie, sústruženie) a zváranie. Výroba pre: - automobilový priemysel - textilný priemysel - potravinársky priemysel - energetický priemysel - ťažobný priemysel.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Spoločnosť European Welding Institute s.r.o. sa zameriava na komplexné služby týkajúce sa zvárania, realizácie stavieb a stavebného dozoru a na oblasť tlakových, zdvíhacích, elektrických a plynových zariadení.

Milan Bláha sa zameriava na zámočnícke práce, zváranie a výrobu oceľových konštrukcií a montáž a servis priemyselných technológií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Spoločnosť KOVOKASAL sa zameriava na CNC obrábanie pre kusovú aj sériovú výrobu a pri spolupráci s externou firmou sa môžu postarať aj o tepelné spracovanie a povrchovú úpravu.

Daniel Bražina sa špecializuje na výrobu kľúčov, opravu obuvi, na zabezpečovacie systémy a brúsenie nožníc, nožov a nástrojov.

Spoločnosť Jamotech s.r.o. sa zameriava na konštrukciu 3D modelov, výrobu zariadení pre zlievárne, foriem na vákuové tvarovanie plastov a laminátových foriem.