Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Výroba, práce: -kovovýroba -Nerez výroba -zámečnictví -Zariadenia pre mäsový priemysel

Poskytujeme služby v oblasti kovovýroby. Ako už bolo spomenuté naša spoločnosť sa zameriava na práce v odbore kovovýroby. Venujeme sa najmä výrobe a montáži oceľových konštrukcií pre strojárske technologické zariadenia. Ďalej potom výrobe strojných zariadení a zariadi z nerezovej ocele. Výrobný program zahŕňa aj stavebné konštrukcie, ...

Výroba: -oceľové konštrukcie -zámočnícka výroba -teleskopické tribúny do kultúrnych a športových zariadení -výroba priemyselných pecí.

Výroba: - nožnicové a piestové zdvíhacie plošiny - výťahové kabíny a rámy - rošty pre trakčné pohony lanových výťahov - vyrovnávacie sklopné mostíky montáž - výťahy. Zámočnícke výrobky na zákazku.

Kovovýroba. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. spracovanie plastov Výroba: - z ocele, nerez materiálov, plastov - zvony zo žiaruvzdorných materiálov - plastová veka pre odlievanie keramiky - polotovary pre záhradnícke náradie montáž: - kúrenie, vodoinštalácie.

Výroba: - zákazková kovovýroba, presné spracovanie výrobkov z plechu a profilov, primárne z nerezu, ale aj ocele a hliníka - komplexné služby v oblasti strojárenskej výroby - práca na CNC strojoch (laser, ohraňovací lis) - robotické zváranie - ohýbanie plechov, ručné zváranie nerezu a hliníka - povrchová úprava nerezu.

Kovoobrábanie a veľkoobchod kovových súčiastok.

Remeslá, služby -trieskové obrábanie na CNC strojoch s viacosovým riadením. Strojné vybavenie: -DAEWOO Lynx 210B, Lynx 220, Lynx 220LM -VMC50 -PUMA 240, 220MS -HAAS Super Mini Mill, VF-2 Super Speed.

Spracovanie a povrchové úpravy: - nerezových materiálov - nerezových dielov do stavebníctva, domácností, obchodov, nemocníc a priemyselných objektov. - kombinácia nerezu so sklom, drevom, kameňom. Zákazková výroba - kompaktné celky, atypické výrobky. sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Výroba, práce: - CNC obrábanie kovov a plastov - CNC frézovanie - zabezpečujeme sériovú aj zákazkovú výrobu prevažne menších dielov zo zliatin hliníka

Stavebná firma, výstavba: - komerčné, obytné, priemyselné budovy - rodinné domy - rekonštrukcia, revitalizácia. Prenájom, požičovňa: - stavebné stroje - montážne plošiny - žeriavy. Práca: - výškové - zámočnícke.

Zváračské a zámočnícke práce - výroba a montáž: schody, mreže, zábradlia aj atypické výrobky.

Predaj, e-shop: - stavebniny - záhradnícke potreby Remeslá: - umelecké kováčstvo - dokončovacie práce z prírodného kameňa

Predaj celého sortimentu pre oplotenie domov, bývanie, záhrady, priemysel, poľnohospodárstvo Stavba a montáž: - ploty pvc, drevené, plastové, kované, drôtené ZN. - brány - bránky - vráta - okrasné mreže - oplotenie Kované výrobky, umelecké kováčstvo, kované ploty. zámočnícke práce zváračské práce

Umelecké kováčstvo, výroba. -krbové náradie -brány a bránky -okenné mreže -svietniky -kovaný nábytok -kľučky -vývesné štítky, nápisy -ploty -zábradlie.

Spoločnosť GalvanKo s.r.o. sa zameriava na chrómovanie, zinkovanie a povrchové úpravy zinkoslitin. Tiež sa špecializujeme na brúsenie, leštenie a chrómovanie auto-moto dielov a veteránov. Poskytujeme tieto služby: - dekoratívne a tvrdé chrómovanie - závesové zinkovanie - povrchovej úpravy zinkoslitin - brúsenie, leštenie a chrómovanie ...

Výroba, spracovanie, činnosť: -strojné a trieskové obrábanie na jedno a viacvretenových sústružníckych automatoch a dokončovacích strojoch -vyrábame rotačné dielce vo väčších aj menších sériách, valcovanie závitov v dĺžkach od 5 do 100mm, drážkovanie skrutiek a vŕtanie otvorov do priemeru 40mm.

Zámočnícke práce. Zváranie a kovoobrábanie.

Umelecké kováčstvo - kováčska dielňa. Výroba, umelecko remeselné spracovanie kovov: -kovové, železné: -svícny -schodiště -balkony -oplocení -brány, bránky -interiérové doplnky -plastiky -restaurátorské práce.

Atypická a kusová výroba dielov pre priemysel na zákazku je prioritou spoločnosti Inzai Rohoznice s.r.o. Medzi naše služby patrí kovovýroba, zámočnícke práce, kovoobrábanie, výroba schodísk, zábradlí či výroba z nerezu. Sme schopní vyhovieť aj zákazníkom, ktorí majú záujem o sériovú výrobu. kovovýroba: - atypická výroba z ušľachtilých ...

Služby: - odihlovanie - hrubé brúsenie, jemné brúsenie - zaoblenie hrán - leštenie - odstránenie okujú - guličkovanie dielcov. Dodávka, predaj: - omielacie prostriedky - omielacie stroje - použité stroje, zariadenia