Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Práca: - spracovanie plechov - zámočnícke, frézarské a sústružnícke - CNC lisy dierovacie a ohraňovacie - lakovanie a úprava povrchov - kovoobrábačstvo - nástrojárstvo - KTL

Činnosť: - kovotlačenie - medikovectvo

Komplexné služby v oblasti BOZP a PO: - poradenstvo, poradenské služby, rekvalifikácia, kurzy v oblasti bezpečnosti práce av súvisiacich oblastiach - certifikácia pracovníkov akreditovaným certifikačným orgánom - BEZPEČNOSŤ A OCHRANA ZDRAVIA PRI PRÁCU: - celkové zabezpečenie BOZP - školenia a vzdelávanie ...

Výroba, oprava, montáž: -oceľové konštrukcie -zariadenia na odprášenie priemyselných prachov -drviče -zariadenia pre kameňolomy a pieskovne -technologické zariadenia -sila, zásobníky -dopravníky reťazové a pásové, redlery. Oprava: -generálne opravy banských zariadení a veľkostrojov. Prevíjanie elektromotorov. Práca: ...

Ponúkame voľnú kapacitu na zváranie a obrábanie kovov. Práca, kovovýroba, výroba: - ohýbanie rúrok - ohýbanie pásovej ocele - zváranie kovov MIG, TIG - zváranie nerez, hliník - obrábanie kovov - CNC sústruženie, obrábanie - oceľové konštrukcie - vjazdové brány - turnikety a závory - ploty a schody - montáž dverných a ...

Ponúkame voľnú kapacitu na vertikálnom frézovacom centre s automatickou výmenou nástroja pre kusovú aj malosériovú výrobu. Všetky 3 osi plne riadené v rozsahu obrábania d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je vďaka svojej modernej technológii, ktorá zaručuje vysoký výkon, vhodné aj na sériovú výrobu. Stroj je vhodný aj pre glavírovacie operácie. ...

Činnosť: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo

Montá, demontáž: - oceľové konštrukcie - priemyselné technológie - zváranie - zámočnícke práce

Strojárska výroba: - CNC delenie materiálu laserom, CNC ohraňovanie - zakružovanie - zváranie - obrábanie - zámočníctvo

Činnosť: -zámočnícka výroba -zváranie MIG* -zváranie brán a dverí (kov*, plech, výdreva) -opravy a výroba nástrojov a súčastí zemných strojov -rezanie, vŕtanie, ohýbanie -zváranie konštrukcií.

Povrchová úprava kovov - ručné brúsenie a leštenie - leštenie v práškovom automate. Kompletizácia vodovodných armatúr. Montáž vzduchotechnického potrubia a klimatizačných jednotiek. Ubytovacie služby - ubytovňa.

Práca: -kompletné akcie na kľúč -elektromontážne -zemné -klampiarske -zámočnícke -sadrokartónové priečky -murárske -maliarske, natieračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -chladnička, mraznička -práčky -umývačky riadu -boilery, kotly -svietidlá.

Kovovýroba, zámočníctvo, CNC obrábanie Výroba strojov a zariadení - miešacie (hnetacie) stroje Prevádzkareň: Výrobné 952 Hradec Králové (skladisková oblasť)

Predaj, servis, oprava, požičovňa: - náradie, stavebné stroje a mechanizácia z;n. NORTON, TUSCH, LATYN, Honda, Gemini, Makita, Narex, Protool, Fischer, Upat, Pilana - stavebné a blokové píly na delenie tehál, zámkovej dlažby a stavebných blokov do priemeru diamantového kotúča 900 mm, rezače škár, frézy na betón, hladičky betónu, vibračné ...

Zváračské práce. Potrubárske práce. Montáž - oceľové potrubie - plynovody. Výstavba a rekonštrukcia regulačných staníc plynu.

Sústruženie - frézovanie - vŕtanie. Brúsenie a leštenie - farebné kovy sanitárnej armatúry, rozdeľovače, pánty pre nábytkársky priemysel, špeciálne dielce, vrátane zaistenia ľahkých montážnych prác.

Činnosť: - frézovanie - sústruženie - lisovanie, zváranie - výroba oceľovej konštrukcie - povrchové úpravy

Zámočnícke práce. Služby: -otváranie zámkov dverí, áut, trezorov

Kovovýroba, zákazková strojárska výroba - zváračské práce - zámočnícke práce - obrábačské práce - výroba ozubených a reťazových kolies.

Činnosť: - CNC sústruženie - frézovanie

Výroba: - vačkové spínače, hlavné spínače, CNC sústruženie - solárna technika. Výroba priemyselných spínačov a staveniskových rozvádzačov. Kompletácia a kovoobrábanie - CNC sústruženie - frézovanie - vŕtanie.