Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

Zaisťujeme zámočnícke služby. Zastupujeme výrobcov kľúčov Mul-T-Lock a bezpečnostných HT dverí. Inštalujeme bezpečnostné zámky, kovania a systémy generálneho kľúča. Špecializujeme sa na dodávku a servis bezpečnostných dverí a vykonávame núdzové otváranie dverí bytov, áut v Zlíne a okolí.

Zámočníctvo. Práca: - zámočnícke.

Služby: -kovovýroba -drobné zámočnícke práce.

Projekcia, výroba, rekonštrukcia, zámočníctvo: - plavidiel a lodí.

Brúsenie, frézovanie, sústruženie, zváranie, CNN ohraňovanie, povrchové úpravy práškovou farbou.

Kovovýroba - CNC obrábanie - frézovanie, sústruženie - vŕtanie, brúsenie.

Práca: - zámočnícke - zváračské - obrábačské.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Kovovýroba - sériová výroba najrôznejších jemných a presných rotačných súčiastok - obrábanie kovu aj plastu na CNC obrábacích strojoch.

Lisované výrobky zo železných a farebných kovov (hliník, mosadz, meď). Výroba lisovaných výrobkov z kovu: -plech, drôt, tyčovina, profily. Úpravy: -lisovanie -ohýbanie -dierovanie Zaisťujeme: -zinkovanie -čiernenie -chrómovanie

Strojárska dielňa - sústružnícke a frézarské práce - strihanie a ohýbanie plechu - rezanie - skružovanie profilov - zváranie.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie - CNC programovanie - výroba náhradných dielov.

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obrábacie stroje. Kovoobrábanie. Výrobná hala Brno, tel.: 532 195 444

Služby - požičovňa autoboxov a nosičov - požičovňa náradia. Zámočnícke práce - zváranie - výroba konštrukcií.

Umelecké kováčstvo. Práca: - kováčske.

Služby, práce: - zámočníctvo - kováčstvo

Služby - opravy domácich čerpadiel. Kovoobrábačstvo a zámočnícke práce.

Kováč, podkovár, výroba: -podkovy parkúrové, ľahké, klusácke -práca kováčske.

Umelecké aj úžitkové kováčstvo: - brány - ploty - postele - vývesné štíty - svietniky

Stolárske práce Zprostredkovateľská činnosť Reklamná a propagačná činnosť Výroba odevov a odevných doplnkov Povrchová úprava kovov - galvanizovanie Pohostinská činnosť (bez ubytovacích zariadení) Výroba drobných upomienkových a reklamných predmetov Staviteľ - vykonávanie jednoduchých stavieb a poddodávok Ubytovacie služby v ubytovacích ...

Služby: - konštrukčná činnosť v odbore strojárstvo - tvorba 3D modelov - výkresová dokumentácia - výroba drevených a plastových dielov na laseri - výroba skrýš pre geocaching