Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Stavebné práce: -výstavba: -nových bytových, občianskych a priemyselných objektov -rekonštrukcia a oprava stavieb -práce búracie, vrátane likvidácie sutiny. Dodávka, montáž: -plávajúce podlahy -betónové výrobky. Poradenstvo. Autodoprava, doprava nákladná: -vnútroštátna aj medzinárodná -súpravy 22t, 25t, 30t-sklopky ...

Práca, služby: - zemné a výkopové - demolácia Požičovňa, prenájom: - zemné stroje - hutniaca technika - drobná mechanizácia

Vykonávame dopravné stavby a elektromontáže: -opravy asfaltových povrchov -zemné práce -zameriavanie zemných káblov.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Výroba a montáž - okná a dvere systém REHAU Zemné práce - výkopové práce pomocou stavebných strojov

Vykonávame stavby rodinných domov a ich rekonštrukcie, pôdne nadstavby, vstavby, prístavby a renovácie bytových i nebytových priestorov, zatepľovanie fasád vrátane dodávky materiálu.

Demolácia. Zemné a výkopové práce.

Kontajnerová doprava. Nákladná autodoprava automobilmi FORD TRANSIT, AVIA. Výkopové práce. Stavebné práce.

Zateplenie fasád, sadrokartonárske práce. Výkopové práce. Pokládka zámkovej dlažby. Realizácia novostavieb. Vnútorné omietky. Stavba kanalizácie.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov na kľúč - kompletná rekonštrukcia a generálne opravy rodinných domov - opravy pamiatkových budov - dodávky stavieb na kľúč, murárske a betonárske práce - budovanie priemyselných stavieb - zatepľovanie a rekonštrukcia budov - povrchové úpravy stavebných objektov klasickými omietkami - omietkami zo ...

Nákladná doprava: - vnútroštátne - do 28t. Zemné práce.

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betónové obrubníky - zatrávňovacie dlaždice Realizácia - záhrady - kobercové trávniky.

Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Stavebné práce.

Autodoprava. Cestná motorová doprava: -nákladné. Prenájom, požičovňa, predaj: -dopravné značenie, značky. Zemné a výkopové práce: -terénne úpravy. -všetky zemné práce -výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) -výkopy a úpravy terénu -rekultivácia -cesty -ihrisko -demoličná práca -doprava materiálu.

Výkopy bázené, septiky, nádrže. Prípravné práce pre stavby.

Demolácia objektov Zemné práce a výkopy: - základy - základové pásy - inžinierske siete - kanalizácia.

Stavebná firma: -zaistenie a vykonanie projektovej dokumentácie, projekcia -výstavba podkrovných bytov -rodinné domy -stavby na kľúč vr.inštalácie -rekonštrukcia -menšie priemyselné objekty. Sanačné práce: -historické aj iné objekty -všetky výrobky MAPEI Taliansko. Požičovňa, požičiavanie stavení stroje a zariadenia: ...

Ponúkame služby v oblasti dodávkovej a kontajnerovej dopravy. Špecializujeme sa najmä na dopravu kontajnerovú do 7, 5t, na odvoz stavebného, komunálneho a biologického odpadu, ďalej odvoz sutiny a výkopovej zeminy. Zaistíme aj všetky zemné a výkopové práce v okolí Vyškova.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.