Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Zámočníctvo, výroba, montáž: - oceľové konštrukcie.

Firma Hutnícky materiál Fojtov Zdeněk je veľkoobchod a tiež maloobchod, v ktorom si vyberiete zo širokého sortimentu hutníckeho materiálu, železa, plechov, strešných krytín a rúrok. Tiež vykonávame rezanie železa vrátane dopravy materiálu. Všetky služby poskytneme v Přerove a jeho blízkom okolí. Kvalitný hutnícky materiál: veľkoobchod, ...

Zámočníctvo: - výroba kľúčov - brúsenie nožov, nožníc a mlynčekov - opravy vložiek FAB - oprava dverí po páčení - výmena a montáž zámkov, mreží, zatváračov dverí Prevádzkareň: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidencia tržieb je tu vykonávaná v bežnom režime.

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelia skladovacích priestorov. PRENÁJOM/WAREHOUSING Prenájom areálu o rozlohe ccs 24.000 m2 Dlhodobý prenájom skladov Prenájom sklady Dlhodobý prenájom - sklady Prenájom skladových priestorov Dlhodobý prenájom plochy Dlhodobý prenájom kancelárie. Prenájom kancelárske priestory. Renovácia ...

Praga Strašnice sa zaoberá: - strojovou a zámočníckou výrobou - montážnymi prácami - prenájmom kancelárskych, dielenských a skladovacích priestorov.

Projekcia, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generálne kľúče. Poradenská a konzultačná činnosť v oblasti mechanických zabezpečovacích systémov pre úrady, banky, hotely školské, zdravotné a ďalšie zariadenia.

Zámočnícke práce. Nákladná doprava.

Služby: - stavebná činnosť - rekonštrukcia - zemné práce - demolácia - elektromontáže - zámočníctvo - bleskozvody

Služby, práce: -zámočníctvo -zváranie.

Práca, remeslo: - zámočník - zámočníctvo

Práca, služby: -zámočníctvo -výškové práce za pomoci horolezeckej a speleologickej techniky -montáže konštrukcií -čistiace a umývacie práce -inštalácia reklamných pútačov -obnova, rekonštrukcia fasády a natieračské práce -prerezávanie stromov. Dielňa: -Areál Palečkovho mlyna v Třebíči -ul. Brnenská.

Činnosť - CNC frézovanie - CNC sústruženie - delenie materiálu pásovou pílou - strihanie, ohýbanie a zakružovanie plechu - zváranie - zámočnícke a montážne práce. Konštrukcia, vývoj, výroba - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojné celky, zdvíhacia a manipulačná technika - zváracie a montážne prípravky, upínače, zvárané ...

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia domov, bytov - obklady, dlažby - izolácia - zatepľovanie - zámočníctvo Dodávka, montáž: - plastové okná Dodávková autodoprava.

Zámočníctvo a kovovýroba Pavel Sládek vykonáva všetky zámočnícke, zváračské, sústružnícke i frézarské práce. Naše sídlo nájdete v obci Holoubkov, okres Rokycany. Naša činnosť: - zámočnícke práce - kovovýroba - zváračské práce, zváranie - sústruženie - frézovanie.

Pokrývačské a klampiarske práce - zámočnícke a zváračské práce so sameraním na strechy - výroba a montáž klampiarskych prvkov - výroba a montáž snehových zábran. Prevádzkareň - adresa: Prístavné, Brno Bystrc.

Hlavnou činnosťou firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sadrokartónových konštrukcií, stropných podhľadov, podkrovných vstavieb aj izolácií. Vykonávame aj zámočnícke a podlahárske práce. Sídlime v obci Dolný Bezděkov, okres Chrudim. Stavebné práce: - montáž sadrokartónu - sadrokartonárske práce - sadrokartónové konštrukcie - ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Zákazková zámočnícka výroba: - oceľové konštrukcie - kovové vráta - schodisko, zábradlie.

Výroba: -vráta -schodisko -zábradlie.

Stojírenská činnosť - zámočnícke práce - sústruženie - frézovanie - brusičské práce.

Obrábačstvo - spracovanie, realizácia technologických a konštrukčných návrhov - výroba jednoúčelových strojov a prípravkov pre automobilový priemysel - zámočnícke práce z ocele, nerezu a hliníka

Zámočníctvo, výstavba, výroba: - pergoly, prístrešky z kovu a dreva. - montážou polykarbonátu na pergoly, prístrešky

Práca: - zámočnícke - kováčske - podkárske.

Činnosť: - zámočnícke práce - brusičské práce - sieťotlač, polygrafická výroba - knihárske práce. Maloobchod, predaj: - priemyselný tovar - železiarstvo - domáce potreby - kúrenársky materiál.