Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Výroba kľúčov, autokľúčov s imobilizérom. Oprava, servis autozámkov, imobilizérov. Systém generálnych kľúčov. Núdzové otváranie bytov, automobilov-736224446 Montáž bezpečnostných dverí. Montáž dverného zabezpečenia. Predaj trezorov a schránok.

Výroba: -zámočníctvo -vráta z oceľových rúrok a profilov -ozdobné brány, bránky, kovové dvere -mreže na okná, dvere aj balkóny.

Poskytujeme ubytovanie pre rodiny s deťmi v sedliackom stavení vo Slavoniciach v Juhočeskom kraji, kde sa budete cítiť ako na prázdninách u babičky. Ubytovanie v našom penzióne v prostredí Českej Kanady poskytujeme celoročne na akýkoľvek počet dní. K dispozícii je tu spálňa so 4 lôžkami a prístelkou, plne vybavená kuchyňa a kúpeľňa s vaňou a ...

Ponúkame Vám kompletné služby pre byty, domy a drobné prevádzkarne v oblasti plynovodov, vodoinštalácií, odpadov a elektrorozvodov v bytových domoch, vrátane murárskych prác. Výmeny vodomerov, batérií, WC a elektrických ohrievačov vody či plynových spotrebičov, stavebné a murárske úpravy, rekonštrukcie bytových jadier a sadrokartonárske práce. ...

Firma rolka Bludov s.r.o. v Šumperku je zámočníctvo so zameraním na zákazkovú kovovýrobu, kde vám poskytnú záruku kvality na odvedenú prácu. Hľadáte vhodnú a kvalitné tieniacu techniku, žalúzie, rolety alebo garážové brány? Sme tu pre vás. Svojim zákazníkom zaistíme poradenstvo a odbornú montáž vrátane záručného a pozáručného servisu. Zákazková ...

Práca: -autoklampiarske -zváračské -stavebné -natieračské -zámočnícke. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -nákladná cestná doprava.

Výroba, predaj: -zdvihací, zdvíhacie prostriedky -lanové prostriedky -vázací a uchopovacie technika k zaveseniu -špeciálny lana -oceľové lana -lanové reťazové-tř.8-10 textilné -koncovky pre laná a reťaze -lanové navijaky -sněhové a ochranné reťaze -řetězy s príslušenstvom pre ťažbu dreva -řetězová zdvíhacie zariadenie -nerezové prvky ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Práca: -kováčstvo -zámočníctvo -lisovanie -tryskanie -zváranie

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú zámočnícku výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zariadení a prípravkov. V súčasnej dobe Vám k vyššie uvedeným činnostiam môžeme ponúknuť tiež služby v oblasti 3D tlače. Zaoberáme sa zákazkovou aj sériovou výrobou od návrhu až po finálny výrobok a výrobnú dokumentáciu. V rámci kovovýroby zabezpečujeme aj ...

Profilock s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk, mreží, zábradlí a plotov, ďalej na zabezpečenie objektov, údržbu bytových fondov, otváranie dverí a mnoho ďalšieho.

Zámočníctvo Gruber sa zameriava na predaj zámkov, vložiek, zámkového zabezpečenia, nábytkového kovania a mnohých ďalších produktov, poskytuje zámočnícke služby a vykonáva opravy a prestavby vložiek a zámkov.

ZÁMKARSTVO JÍRO, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj kľúčov, zámkov a vložiek, montáže a opravy zámkov, predaj trezorov a núdzové otváranie bytov, automobilov a trezorov.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.