Možnosť kúpy a montáže klimatizačnej techniky, kedy služby zahŕňajú aj opravy, pravidelné servisy a prípadnej výmeny. K dispozícii sú klimatizácia kazetové, nástenné, podstropné alebo parapetné, podľa toho, či je klimatizácia určená do firmy alebo domu.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Sprostredkovanie obchodu a služieb - stavebné sporenie - úvery na bývanie - spotrebiteľské úvery - hypotekárne úvery - poistenie majetku - poistenie osôb - dôchodkové pripoistenie - finančná analýza

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Kompletácia vzduchotechniky a klimatizácie. - dodávky a montáže vrátane nadväzných profesií (MaR, chladenie, elektroinštalácia).

Klampiarstvo, pokrývačstvo, izolácia rovných striech Zámočníctvo Vzduchotechnika Výškové práce

-Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Veľkoobchod a maloobchod Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

RVD-vzduch Vzduchotechnické systémy do obytných a občianskych stavieb. Vetranie a vykurovanie s rekuperáciou tepla pre rodinné domy, byty, kancelárie, ordinácie, škôlky, prevádzky a pod. Vykonávame poradenstvo, dodávku, montáž, reguláciu, servis.