Medzi tesárske práce patrí návrh a realizácia drevených konštrukcií rôzneho charakteru. Jedná sa o výrobu nosných konštrukcií budov, debnenia, striech, podlahových a strešných nosníkov a taktiež o doplnkové konštrukcie, ako sú pergoly, altány či zábradlie

Vykonáva - drevostavby Stolárska výroba na zákazku masív, lamino Výroba - vstavané skrine (masív, lamino)

Firma zaoberajúca sa výrobou z dreva. Tesárstvo, stolárstvo. Výroba - záhradný nábytok.

Murárstvo. Stolárstvo, stolárske práce. Pokrývačstvo, pokrývačské práce. Tesárstvo, tesárske práce. Tepelné izolácie, zatepľovanie fasády. Realizácia, výstavba: -murované domy, montované domy.

Miloslav Janoušek prevádzkuje stolárstvo a tesárstvo, zameriava sa na výrobu preliezačiek, prvkov pre deti, pergol a mnoho ďalšieho.

Hľadáte stavebnú firmu? Potrebujete rekonštruovať či využiť obkladačské alebo murárske práce? Obráťte sa na nás! Firma sa zaoberá stavebnými prácami - murárske práce, obkladanie, dlažby, montáže sadrokartónov, ale súčasťou dodávok sú aj elektroinštalácie, inštalatérske, kúrenárske, zámočnícke, obkladačské a klampiarske práce podľa potreby ...

Výroba: -truhlárske práce -tesárske práce -kompletné strešné a pôdne systémy -sadrokartóny -pokrývačské a klampiarske práce.