Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Stavebná spoločnosť - dodávka a rekonštrukcia obchodných stavieb - realizácia obchodných jednotiek na kľúč - vypracovanie architektonických návrhov vrátane vizualizácií - zabezpečenie kompletnej projektovej dokumentácie - rekonštrukcia interiérov stavieb - výstavba sadrokartónových priečok, podlahy, podhľady, maľby - výroba, dodávka a ...

Stolárstvo, podlahárstvo Maliarstvo, natieračstvo.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - soľné produkty z Himaláje a Mŕtveho mora - šperky z drahých kameňov a polodrahokamov - výrobky z prírodných produktov, čakrových sviec, figúrok a príveskov z polodrahokamov - darčekové a dekoračné predmety z polodrahokamov a iné.

Architektonické návrhy interiérov a kusového nábytku, výroba a predaj: -kancelársky nábytok (prevedenie dyha aj lamino, výroba podľa požiadaviek zákazníka) -obchodné priestory -originálny solitérny nábytok (minimálna séria-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovne -vybavenie (hotely, reštaurácie, lekárne, ordinácia, ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Realizácia: - kuchyňa - vstavané skrine - dvere - podlahy - kuchyňa.

Stolárstvo. Výroba, montáž, predaj: -podlahy -kuchyňa -vstavané skrine -kancelársky nábytok a pracovne -detské izby a spálne -vybavenie predajní, reštaurácií a hotelov, predajné a obslužné pulty, výlohy -doplnkový nábytok -schodisko a zábradlie -návrhy interiérov.

Stolárstvo, stolárstvo, stolárske práce, návrh, dodávky na kľúč: -interiéry podľa projektu -nábytok do: -obchodov, kancelárií, hotelov, škôl -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vstavané nábytkové steny a priečky -obklady -kastlové, tešaurové okná a dvere. Materiál: -drevo masív -lamino -dyha.

Stolárstvo, stolárstvo: -kuchynské linky, vstavané skrine a ostatná zákazková výroba nábytku z laminovaných, dyhovaných a masívnych materiálov -realizácia interiérov na kľúč -montáže výstavných stánkov -sériová drevovýroba -formátovanie dielcov, olepovanie nábytkových hrán a ďalšie stolárske práce.

Stolárstvo, podlahárstvo. Grafický návrh. Zaistíme sklenárske práce, obkladačské práce, vodoinštalačné práce, elektrikárske práce a ďalšie činnosti spojené s vybavovaním interiéru.

Stavebná firma, stavby na kľúč. Stavebná činnosť: -bytová, občianska výstavba, rekonštrukcia a novostavby -pôdne vstavby -sadrokartóny, suchá výstavba -pozemné a inžinierske stavby -stavebné výplne -spoločnosť je certifikovaná ZELENÁ ÚSPORÁM -zatepľovanie objektov -stolárska výroba.

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stolárske práce: - stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku. Výroba kuchýň, vstavaných skríň, spální, obývačiek, detských izieb, kúpeľní, kancelárií.

Stolárstvo, podlahárstvo -zákazkový nábytok -nábytok na mieru, všetko vnútorné vybavenie domov, bytov, kancelárií, reštaurácií, obchodov atď.

Stolárstvo. Výroba, predaj: -nábytok -kuchynské linky -obývacie steny -HIFI stolíky -skrine -ripstoly -vybavenie obchodov. Podlahy: -laminátové -drevené -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Stolárstvo, stolár - výroba atypického nábytku z dyhy, masívu, lamina aj MDF do bytových aj komerčných interiérov. Vstavané skrine.

Stolárstvo, stolárske práce, stolár. Výroba: -nábytok -sklápacie postele -kuchynské linky -obývacie steny -spálňa -detské, študentské izby -kancelársky nábytok -detské postieľky -kolísky -vešiakové steny -toaletné stolíky -poličky.

Návrh, výroba, montáž: -kuchynské linky vrátane inštalácie a predaj elektrických spotrebičov všetkých značiek -nábytok: -detský, spálňa, obývacia steny -interiéry na kľúč -stoly a stoličky, sety -vybavenie obchodov a reštaurácií: -predajné a barové pulty -vitríny, výlohy vrátane osvetlenia -vybavenie penziónov a hotelov, ...

Stolárstvo. Kladenie parketových a plávajúcich podláh, repasovanie parketových podláh, montáž nábytku, pergoly, prístrešky.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj, montáž: -dvere, okná, nábytok, schodisko -nábytok na zákazku -interiérové aj vonkajšie obklady stien, stropov, podláh -stavby priečok a podkrovia -predaj materiálu -ploty, pergoly -záhradné domčeky, altány -kuchynské linky -vstavané skrine.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba: -kuchyňa -nábytok -obkladanie (obloženie) stien na mieru.