Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Stolařství - výroba nábytku a kuchýň na mieru

Výroba: - sériová a zákazková stolárska drevovýroba. Sušenie (sušiareň) mäkkého dreva.

Návrh, výroba, stavba, montáž: - drevené oblúky (oblúkové segmenty) - garážové státie - prístrešky vstupných dverí (drevený oblúkový prístrešok) - záhradné mosty, pergoly, altány. Stolárske práce. Zemné skrutky: - výhradný zástupca pre Čr Krinner CZ - veľkoobchod, maloobchod, poradenstvo, projekty, odborná montáž - moderné ...

Zákazková výroba dreveného interiéru a exteriéru. Vyrábame sauny na mieru, schodiská, interérové a vchodové dvere, kuchyne na mieru, bytový nábytok na zákazku, drevené konštrukcie, komerčné priestory. Pre domácnosť i firmu.

Zákazková výroba: - kuchyne a nábytok z lamina - vybavenie interiérov. Prevádzkareň Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - komody

služby: -pilařská výroba -spracovanie dreva -dřevovýroba

Práškové lakovanie. Zámočnícka zákazková výroba. Stolárska výroba.

Stolárstvo, výroba: - eurookná - dvere - skrine - kuchyne

Stolařství, zákazková výroba: - kuchyne - nábytok.

Zákazkové stolárstvo: - nábytok - vstavané skrine - okná, dvere - schody

truhlářství predaj: - plastové i drevené okná - vchodové dvere

Výrobno obchodné družstvo. Stolárska výroba.

Stolárstvo, stolárska výroba. Výroba, predaj: -Drevené dvere, dverí. -vrata -postele, stoly Prace s masívom, na zákazku, možnosť výroby neštandardných výrobkov.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - schody

Práca, remeslo: - truhlářství - tesárstvo

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - kuchyňa, spálňa - drevené schodiská, dvere.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - spálňa - kancelársky nábytok - okná, dvere - schodisko

Stolárstvo, atypická výroba stolárskych produktov, radíme sa k najlepším firmám v odbore. Výroba: - nábytok - stavebné stolárstvo, okná, dvere - schodisko - kuchyne na mieru - zákazkové stolárstvo - postele na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine. práca: -truhlářské -čalounické.

Firma Jiří Bartůněk vykonáva stavebné práce, rekonštrukcie, vstavby, úpravy interiérov či rekonštrukcie kúpeľní. Ďalej sa zameriavame na murárske a sadrokartonárske práce, minerálne podhľady a izolácie. Sídlime na adrese Puškinská 652, Kutná Hora. činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia - zabudovania - úpravy interiérov - rekonštrukcia ...

činnosť - drevostavby - tesárske práce - stolárske práce. prevádzkareň - adresa: Strakonická 466/47, Liberec.