Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

remeslo: - stolár - zámočník. Výroba: - kľúče - zámky - kovovýroba.

Výroba, návrhy, realizácia, montáž interiérov a nábytku, stolárstvo, stolárstvo: - dvere interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiská - nábytok na mieru (skrine, detský nábytok) - kuchyne - exteriéry z umelého dreva (terasy, zábradlia, pergoly) - lamino, dyha, masív.

Zákazkové stolárstvo: - dvere a zárubne - skrine - postele - kuchyne - detské izby

Zákazkové stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - nábytok do spálne, kúpeľne, obývačky - okná, dvere, ploty, podlahy

Výroba, predaj českého nábytku: - nábytok - sedacie súpravy - obývacie steny - spálňa - postele - matrac - detské izby - skrine a komody Predávame kvalitný nábytok od českých a slovenských výrobcov.

Stolárske práce. Zákazková výroba: -interiérový nábytok (nábytku): -kuchyňské linky, kuchyne -obývacia steny, spálne, detské izby -Vstavaný skrine -eurookna -vstupné aj interiérové dvere z masívu -schodiště.

Kompletné vybavenie interiérov od návrhu, cez zákazkovú výrobu až po montáž, stolárske práce na mieru najmä pre Mělník a okolie, Prahu a severné Čechy. Zákazková výroba nábytku na mieru. Vybavenie interiérov pre byty, kancelárie, školy (odborné učebne), hotely a ubytovacie zariadenia, domovy sociálnych služieb a laboratória. 3d grafické ...

Zákazková výroba kuchýň s dlhoročnou tradíciou v Opave, Ostrave a v celom Moravskosliezskom kraji. Vykonáme zameranie, vypracujeme návrh. Vymeranie nábytku s 3D projektom vykonávame zdarma. Zabezpečíme kvalitnú výrobu a montáž aj bezplatný servis. Pracujeme vždy s kvalitnými materiálmi a s kovaním, ktoré možno zohnať na trhu. Výroba ...

Naša firma je zameraná na výrobu schodísk. Máme dlhodobé skúsenosti s výrobou schodísk, navrhneme zákazníkom schody, podľa priania. Dokážeme poradiť v rôznych riešeniach schodísk a poradíme aj s materiálom. Dodávame široký sortiment rôznych druhov drevín a typov schodísk. Vyrábame samonosné drevené schodisko, obklady betónov u zákazníka so ...

Stolárstva a podlahárstvo. Podlahárske práce vrátane dodávky materiálu a prípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Predaj spojovacieho materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dverí výrobcov Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Zákazkové stolárstvo a interier dizajn Chrustenice - kuchyne, pergoly a vstavané skrine.

Výroba, predaj: -Vstavaný skrine -kuchyně na mieru -nábytok na mieru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, stolárstvo, výroba nábytku.

Stolárstvo, výroba: - poschodia na spanie - zvýšené postele - skrine na mieru, kancelársky nábytok - kuchynské linky - pergoly a záhradný nábytok.

Stolárstvo, výroba: - drevený a čalúnený nábytok - schodisko, knižnice - interiéry reštaurácií. Reštaurovanie.

Český výrobca nábytku. Kvalitný český nábytok a kuchyne na mieru. Veľkoobchodný predaj nábytku. Výroba a predaj: - kuchyne - spálňa - obývacie steny - skrine - detské izby - pohovky - sedacie súpravy - matrace.

Český výrobca nábytku, nábytok na mieru, kompletná výroba a dodávky do celej SR. stolárska výroba Výroba a predaj - kuchyne - spálňa - obývacie steny - skrine - detské izby - pohovky - sedacie súpravy - matrace.

Výroba, predaj: - drevené výrobky - vstavané skrine - schodisko - kuchyne - kancelársky nábytok - dvere a okná - garážové vráta.

Stolárstvo, výroba: - vstavané skrine - kuchyne.

truhlářství: -výroba na zákazku, malé série nábytok stoličky stoly skrine sedliacky nábytok spálne obývacie steny kuchynskej linky. Stavebné stolárstvo: -výroba na zákazku, malé série dvere okná. sušenie: -řezivo.

Stolárstvo, drevárska výroba: -Drevený nábytok -interiérové, exteriérové dvere, okná, okno -schodišť, schodisko.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - okná, dvere. Tesárske práce.

Obchod, predaj, dodávky na kľúč, realizácia: -interiéry -nábytok kancelársky. Údržba nehnuteľností: -stěhování medzi kanceláriami a budovami (Kancelársky nábytok, dokumentácie, archiválie) -stolařské práce: -opravy, stolárska dielňa, vrátane odvozu-dovozu nábytku -malíř (kancelárske priestory) -natěrač (okná, dvere, konštrukcie ...