Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Nákladná autodoprava Stolárske práce Zemné práce Stavebné práce Zámočnícke práce

Stolárstvo. Výroba, drevovýroba: -nábytok (detský, kúpeľňový) -skrine, poličky -interiéry -kuchynské linky, kuchyne -spálňa -obývacie steny. Remeselnícke práce: -stolárske -truhlárske.

Remeslo, výroba - stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa -skrine - drevené podlahy

Zákazková stolárska výroba - kuchyňa - spálňa - vstavané skrine - detské izby - atypický nábytok.

Stolárstvo, výroba: - pergoly - nábytok na mieru - skrine - kuchynské linky

Stolárstvo - výroba, predaj. Naše výrobky: - drevené a papierové nosiče fliaš, fľaša na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dve a viac fliaš - vinárske kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné na tepelné i mechanické zabezpečenie vína pri doprave vo fľašiach alebo pri zasielaní, ...

Remeslo, výroba - umelecké stolárstvo Zákazková výroba - kuchyňa - spálňa - kúpeľňový nábytok

Remeslo, výroba - stolárske práce Výroba - okná - dvere - schody - nábytok - kuchyňa

Stolárstvo. Výroba: -celodrevnený nábytok - z tvrdého masívneho dreva: -spálňa: -postele, nočné stolíky -skrine, police, komody -obývacie zostavy.

Stolárstvo, tesárstvo: - nábytok, doplnky z masívu - renovácia drevených podláh - montáž doskových podláh - drevené schody - špaletové okná - krovy, ploty, vráta - záhradné altány, domčeky - záhradný nábytok - vstavané skrine z dyhy a lamina - záhradný nábytok z thermowood.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Výroba - kuchyňa - obývacie steny - vstavané skrine - postele - detské izby - nábytok na mieru - kancelársky nábytok Remeslá, zákazková výroba - stolárske práce

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - stoly - postele - skrine

Zemné, stavebné a stolárske práce na Náchodsku. Svojim zákazníkom ponúkame bohaté skúsenosti a kvalitne odvedenú prácu v stavebnom, tesárskom a stolárskom odbore. Výstavba a opravy inžinierskych sietí. Čistenie kanalizácie v Náchode a okolí - NONSTOP pohotovosť! V prípade havárie vody a kanalizácie volajte tel. číslo: 608 827 307

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - ploty - zábradlie

Zákazková stolárska výroba: -nábytok z lamina a masívu -vráta, dvere, schody. Stolárstvo.

Stolárstvo. Výroba: - nábytok na zákazku - skrine - interiéry, exteriéry - kuchyňa - drevené schody, schodiská - drevené ploty - drevené obloženie, balkóny. - drevené dvere.

Stolárstvo Karásek je zamerané na zákazkovú výrobu a opravy nábytku, schodísk, dverí a kuchynských liniek pre súkromné osoby aj organizácie.

Výroba - sedliacke a garážové vráta Stolárstvo - výroba z masívneho drevazákazková výroba - vchodové dvere - interiérové dvere s obložkou - euro a špaletové okná - samonosné schody a obkladané na betón - nábytok a podlahy z masívu Zákazková výroba - nábytok z masívu - repliky starého ...

Stolárstvo, podlahárstvo: - montáž nábytku, pergol - nábytkárske práce - podlahárske práce.

Spracovanie skla. Pletenie skleneného vlákna, polyamidu, čadiča a možné kombinácie týchto materiálov. Výroba: - sklenený úplet - využitie pri výrobe kompozitných materiálov a na laminátovanie. Stolárstvo, stolárske práce. Montáže nábytku a kuchýň.

Predajňa pre nábytkárov, stolárov a domácich majstrov. Výroba - kvalitné kuchynské linky, obývacie izby a spálne, detské a študentské izby, vstavané skrine, vybavenie podnikových i osobných kancelárií a vybavenie hotelov vrátane recepcií, dvere vrátane zárubní, schodiska, balkónové zábradlie Alpského typu. Predaj nábytkového kovania a LED ...