Projekty elektroinštalácií. Montáže elektroinštalácií v priemyselných aj občianskych stavbách. Výroba rozvádzačov NN a MaR. Výroba monitorovacích panelov pre zdravotníctvo. Hromozvody. Revízia elektro. Montáže a opravy technologických zariadení. Počítačové siete.

Montáž, opravy, revízie: - elektrické zariadenie - EZS - MaR - automatizácia.

Dokončovacie stavebné práce. Pokládka PVC a kobercov.

Tesárstvo, výroba: - drevostavby - pergoly, altány. Ubytovanie v hájenke. Služby: - hypotéky - pôžičky - poistenie.

Zámočnícke práce na zákazku: - bránky - dvojkrídlové brány - plotové pole - zábradlie z ocele - mreže do okien - samonosné posuvné brány.

Stolárstvo. Montáž: - eurookná - kaslíkové okná do historických budov.

Sklenárstvo: - rezanie skla, brúsenie, zasklievanie okien a výloh aj izolačným dvojsklom - všetky sklenárske práce - brúsenie a vŕtanie nábytkových skiel a zrkadiel - rámovanie a paspartovanie obrazov a zrkadiel - lepenie akvárií a vitrín - fazety - veľký výber obrazových líšt a paspart - krátke dodacie lehoty.

Klampiarstvo. Klampiarske práce. Pokrývačské práce: - strechy, strešné krytiny.

Dodávka a montáž: - sadrokartónové systémy - minerálne a akustické stropné podhľady - osvetlenie.

Montované nízkoenergetické, pasívne drevostavby rámovým systémom z KVH reziva priamo na stavenisku. Zateplenie - ovčou vlnou, fúkanou celulózou, minerálnou vlnou. Montáž: - strešné okná - väzníkové konštrukcie. Práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske. Strechy na kľúč, rekonštrukcia striech.

Výroba, dodávky: - strechy na kľúč - strešné krytiny BRAMAC, TONDACH, CREATON - odkvapové systémy BRAMAC, SAG, LINDAB - klampiarske konštrukcie - príslušenstvo pre strechy - spojovací materiál.

Montáž: - hydroizolácia, zatepľovanie plochých striech - všetky druhy strešných krytín pre šikmé strechy - tesárske viazané a väzníkové konštrukcie krovov - strešné okná svetlíkov - zemná izolácia. Výroba a montáž: - klampiarske prvky - hladké plechové krytiny. Práca: - klampiarske, pokrývačské - hydroizolačné.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - bytový nábytok: - postele z masívu, nočné stolíky - jedálenské stoličky a stoly - záhradný nábytok z umelého bambusu, ratanu - záhradné hojdačky.

Výroba, predaj: - špeciálne technologické kontajnery Práca: - zámočnícke - zváračské - kovoobrábanie. Montáž, oprava, údržba: - vyhradené elektrické zariadenia.

Remeslá, služby - stavebné práce, novostavby - rekonštrukcia stavieb - rekonštrukcia bytových jadier - zatepľovanie stavieb - murárske práce - obkladačské práce

Remeslá, služby, montáže, servis, opravy - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia - elektrikárske práce - zámočnícke práce

Služby: - obkladačské práce - pokládka obkladov a dlažieb

-Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Veľkoobchod a maloobchod Maliarstvo a natieračstvo Hostinská činnosť

Pergoly - záhradné domčeky - drevené pieskoviská Výroba - záhradný nábytok Výroba - sauny - infrakabíny

Stavba, montáž, maloobchod, predaj: -krby -kachle -stáložárna kachle JOTUL -krbové kachle a krbové vložky s teplovodným výmenníkom -krbové kachľové pece -krbové vložky -sporáky na tuhé palivá -kotle na tuhé palivá, drevoplyn a plyn, pelety Služby: -všetka inštalácia, dovoz, montáž -montáž kúrenia a podlahového kúrenia -akumulačné ...

Vykonávame inštalatérske práce. Montáže kanalizácie, kúrenia, kotlov, solárnych systémov na ohrev vody, tepelných čerpadiel. Realizujeme aj stále aktuálnejšie prestavby kotlov na tuhé palivá na automatické kotly s kúrením na pelety aj uhlie.

Kovovýroba. Práca, remeslo: - úprava, spracovanie, strihanie plechu - ohýbanie a lisovanie plechu - zváranie, bodovanie, rezanie - sústruženie - frézovanie - vŕtanie - kovoobrábanie, obrábanie kovu. Drobné zámočnícke práce (zámočník). Zváračské práce. Obrábačské práce.

Predajňa pre nábytkárov, stolárov a domácich majstrov. Výroba - kvalitné kuchynské linky, obývacie izby a spálne, detské a študentské izby, vstavané skrine, vybavenie podnikových i osobných kancelárií a vybavenie hotelov vrátane recepcií, dvere vrátane zárubní, schodiska, balkónové zábradlie Alpského typu. Predaj nábytkového kovania a LED ...

Revitalizácia a zatepľovanie panelových domov. Práca: -zateplenie fasády. Fotovoltaika. Realizácia, výstavba: -ukážková hala - fotovoltaická strecha z Evalon Solaru Hala je využitá jao: -požičovňa lešenia -predajňa materiálu na zatepľovanie budov.