Výškové práce: - práca vo výškach - opravy balkónov, lodžií - ochrana proti vtáctvu - umývanie okien, sklenených plôch.

Murárske práce: - rekonštrukcia kúpelní - obklady, dlažby.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku.

Podlahárske práce: - pokládky podlahových krytín - renovácia parkiet.

Spoločnosť HARMÓNIA DESIGN sa zameriava na predaj plávajúcich, drevených a vinylových podláh, PVC, kobercov, dverí a matracov, ktoré si môžete pozrieť v našej vzorkovej predajni, kde vám vždy radi poradíme s výberom vhodného materiálu a navrhneme pre vás optimálne riešenie. Súčasťou našich služieb sú tiež podlahárske práce vrátane zamerania a ...

práca: - zemné - demolačné.

Stavebná firma, práce. Stavba, výstavba, realizácia: -rodinné domčeky na kľúč -inteligentní elektroinštalácie -krby. práca: -tesařské -pokrývačské -klempířské

Stavby všetkého druhu. Tesárske, klampiarske a pokrývačské práce. Špecializácia na realizáciu šikmé a ploché strechy, terasy a striekané izolácie.

Dlažby a obklady - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - betónovanie, pokládka zámkovej dlažby - montáže sadrokartónu.

- elektrickej inštalácie - veľkoobchod, maloobchod - údržba a oprava motorových vozidiel - výroba a inštalácia priemyselných aj elektrických zariadení - technické testovanie a analýzy - bezpečnostné a pátracie služby

Predaj, servis: - kancelárske, lekárske stoličky a kreslá - detské rastúce stoličky a stolíky - pracovná a dielenské stoličky - viacmiestne lavice. Montáže sadrokartónu SDK. Montáže, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení. Výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a zariadení.

Montáže, revízie, opravy aj porevizní: -elektroinstalace, elektrické zariadenia -hromosvody. Montáž a opravy: -Elektrické vykurovanie -domáce telefóny -Elektrické zámky a vrátniky. Domové inštalatérske práce, inštalačné: -VODOinstalatérské, inštalácia vody -TOP, kúrenárske, inštalácia kúrenie -PLYNařské, inštalácia plynu.

Komplexné riešenie silnoprúdových a slaboprúdových technológií. Havarijná a poruchová služba elektro. Elektromontážne práce: - v rodinných domoch - bytoch - firmách - garážach - chatách i iných objektoch. Silnoprúdové inštalácie: - hromozvody podľa novej STN EN 62 305 - vybavenie, realizácia odberných miest pre E-ON, ČEZ - ...

Tesárstvo, pokrývači. Klampiarske, pokrývačské práce: - strechy - ploché, šikmé murárske práce Tesárske práce: - strechy, pergoly, altánky - izolácie striech.

práca: -domovní a priemyselné rozvody vrátane dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOP, kúrenárstvo -centrálna vysávače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynov.

Sme firma z Českej republiky s pôsobnosťou na Slovensku v regióne Trenčín. Vyrábame a dodávame všetok mestský mobiliár ako sú lavičky do parku, odpadkové koše, zastávkové prístrešky alebo moderné detské ihriská, športoviská či stojany na bicykle. Pobočka na Slovensku: - Trenčín 911 05, Brnianska, tel.: 00421 326 402 427, fax: 00421 326 402 603 ...

Podlahářsé práce. Kladenie, predaj: - tradičné i exkluzívne plávajúce podlahy.

stolárske práce - kuchyne - spálňa - dvere, zárubne - zákazková výroba nábytku na mieru.

prenájom: - montážne plošiny - vysokozdvižná plošina. autodoprava: -13 áut AVIA, Multicar, TATRA 815. práca: -s motorovou pílou: -kácení, prerez, likvidácia - stromy, kríky -přípravné práce pre stavby -výškovo práce -Práca s vysokozdvižnou plošinou.

Výstavba, rekonštrukcia, zatepľovanie rodinných domov, bytových domov. práca: - obkladačské a sadrokartonárske práce - nátery fasád - čistenie fasád pomocou vysokotlakových prístrojov - odstránenie machov, rias a plesní zo všetkých druhov povrchov. Vizualizácia fasád.

Stavebné a obchodnú činnosť. - realizácia, rekonštrukcie rodinných domov - tesárske práce - fasádne práce - obkladačské práce - stavebné práce - zemné práce - inštalatérske práce - sadrokartóny - okná, dvere, žalúzie - predaj stavebného materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálov, stavebnej sutiny

Zámočníctvo. Zákazové aj sériová výroba: - kovové prvky pre nábytkárske firmy i atypické - nábytok v interiéri bánk, reštaurácií a hotelov - výroba bankovej techniky.

Zámočnícka výroba: - z nerezu a klasickej ocele. Výroba: - zábradlia, mreže, prístrešky - stavebná konštrukcia - posuvné brány s pohonom - balkóny - oceľové terasy, oceľové schodiská - hydraulické nádrže - výroba na prianie zákazníka.