Veľkoobchod, veľkosklad, sklady, distribúcia, predaj: - stolárske a stolárske materiály, stolárskeho a stolárskeho materiálu - veľkoplošných materiálov - veľkoplošných laminovaných dosiek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - drevovláknité dosky (surová DTD, dyhovaná DTD, MDF surová) - preglejka, preglejok, preglejky - laťovka, ...

Správa a údržba ciest Kroměřížska je obchodnou spoločnosťou. Pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj je celoročne otvorený predajný sklad, kde je k predaju piesok, kamenivo, posypová soľ, mulčovacia kôra, substráty, zemina aj ďalší materiál. Predajná sklad sa nachádza v areáli firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SUS Kroměřížska je ...

Projektovanie - elektrické zariadenia Reklamná činnosť marketing Grafické a kresliarske práce - projekčné a projektové služby poskytovanie - poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály Mimoškolské výchova a vzdelávanie - kurzy - ...

služby: - elektroinštalácia - revízia - návrh, dodávka komplexné elektro zariadenia, technológie merania a riadiaci systém.

Montáže, inštalácie, revízie: -Elektrické zariadení bez obmedzenia napätia -Zariadenia rozvodní a trafostaníc. oprava: -transformátory. Projektovanie: -rozvodny -řídící systémy. Meranie termovíznej kamerou.

Maliarstvo. Maľovanie interiérov: - bytov, izieb, kancelárií. Opravy bytových omietok. nátery: - okien, radiátorov ...

Tesárske, pokrývačské, klampiari. Výroba: -dřevostavby - strechy na kľúč

Strojné zámočníctvo, nástrojárstvo. Servis strojov Rattunde (ACS, BM, BDM, WDM, TI, SRT). Inovácia strojov a dielov.

Murované domy aj drevostavby na kľúč. Geodetické práce, meranie radónu, pedologie. Vybavenie povolenia pre stavebné povolenie i ku kolaudácii.

Elektroinštalačné práce, elektroservis. Oprava a servis: - PC notebookov, počítačov - LED televízory - audio video techniky, zosilňovačov - práčky, umývačky, sporáky - kávovary. Pôsobíme v okolí Uherského Brodu.

vykonávanie: -tepelné izolácia a hydroizolácia polyuretánovou penou: -svislé a vodorovné konštrukcie (strechy) -nádrže a chladiace boxy -výplň dutín polyuretánovou penou. Výroba: -výrobky z tvrdej polyuretánovej peny.

Stavebné práce. Vykonávame montáže obkladov a dlažieb, zateplenie objektov, fasád, podkrovných priestorov, opravy a nátery fasád, opravy a rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní. Zaistíme pokládku chodníkov, spevnené plochy, zámkovej dlažby, obrubníkov, sádrokartonársku činnosť, tepelnej izolácie, búracie práce a ďalšie.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava záhrad: - výrub, orez stromov, krovín - kosenie trávy. Bežná údržba vozidiel.

Stavebny práce. Kompletná výstavba rodinných domov a rekonštrukcie. Zemné práce, odvoz sutiny, demolácie.

Murárske práce. Obklady a dlažby. Rekonštrukcia bytových jadier, bytov.

Kominárstvo, kominárske práce. Revízia, vložkovanie: - komíny. služby: - organizovanie kúzelníckych predstavení pre detské karnevaly, oslavy a plesy.

Rekonštrukcia a izolácie stavieb. Výstavba: - rodinných domov - priemyselných hál. Sadrokartonárske práce. Inžinierske siete pozemkov.

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov. Zatepľovanie fasády. demolácia

Murárske a kamenárske práce. Zatepľovanie fasád a rekonštrukcie stavieb. Vnútorné a vonkajšie omietky.

Výroba nábytku na zákazku, kuchynské linky, kancelársky nábytok. prevádzkareň: Areál Svit 64.budova, 5. poschodie.

Montáže suchých stavieb, sadrokartónu. Kladenie podláh. Pokrývačské a murárske práce. Zaisťujeme zatepľovanie stavieb. Ďalej montujeme podhľady, priečky, SDK prvky, obloženie, kazetové podhľady či votavů.

Výroba nábytku na zákazku: -kuchyní, vstavaných skríň, nábytku z masívu, kancelárií a vybavenie komerčných priestorov -predaj a montáž elektrospotrebičov.

Stavebná firma so zameraním na pozemné staviteľstvo. Výstavba: - občianske, bytové stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia stavieb. Zatepľovanie budov. Alternatívne energie - montáž: - tepelné čerpadlá - solárne kolektory - zásobníky teplej vody Práca vodo - topo.

Maliarstvo, natieračstvo. Maliarske a natieračské práce všetkého druhu. Opravy a rekonštrukcie: - pokovanie skorodovaných oceľových zámočníckych a klampiarskych konštrukcií - hydroizolácie plochých striech vrátane náterov - sanácie betónových konštrukcií - zatepľovacie termoizolačné stierky TK therm 3.tisíciletí, vrátane ...

Kominictví Koníček vykonáva bežné kominárske práce. Ak hľadáte kominára z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště, obráťte sa na mňa. Som skúsený kominár s dlhoročnou praxou a kvalifikáciou v odbore kominictví. Vykonávam kontroly komínov podľa vyhlášky alebo komín vyčistím či poradím v rôznych situáciách ohľadom komínov. Vykonávam tieto ...