Stavebná firma LARS M + K s.r.o. zabezpečuje všetky stavebné práce a ponúka svojim zákazníkom kvalitnú prácu za rozumnú cenu. Stavba, stavebná činnosť, rekonštrukcie, oprava: - stavba na kľúč (kompletná dodávka všetkých stavebných prác) - stavby rodinných domov - rekonštrukcie a opravy objektov - prestavba a pôdne vstavba - ...

Elektroinštalačné práce. Plynoinštalácia. Kúrenárske práce Vodoinštalácia.

Maliarstvo, natieračstvo: - maľovanie - vysokotlakové striekanie bytových aj nebytových priestorov - nátery fasád a striech - stierkovanie, tmelenie - drobné murárske opravy.

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Montáže, inštalácie: - ústredného kúrenia, podlahového kúrenia - plynových kotlov, elektrokotlov - plynových ohrievačov - plynových i elektrických ohrievačov vody. Všetky vodoinštalatérske práce. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier.

Komplexné dodávky vzduchotechniky, klimatizácia pre priemysel aj občiansku výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizácia - technologické chladenie, vodné chladenie - zdravotechnika - riadiace systémy.

Maliarstvo a natieračstvo Dokončovacie stavebné práce

Izolatérstvo. Klampiarske práce. Renovácie striech. Izolácia rovných striech. Nátery, umývanie fasád. Murárstvo. Búranie, demolácia. Podlahárstvo.

Výroba, inštalácia, opravy: -elektrických strojov a prístrojov -elektronických a telekomunikačných zariadení. Montáže, servis, projekčná a revízna činnosť v oblasti: -priemyselných rozvodov -slaboprúdu a silnoprúdu -inteligentných systémov riadenia budov -meranie a regulácia.

Stavebná firma. Izolácia striech a terás. Stavba rodinných domov a hál.

Zákazková výroba kuchynských liniek, schodísk, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku, vybavenie do detských izieb a spální, záhradných pergol. Výroba z laminovanej drevotriesky, dyhovaného materiálu či masívneho dreva na mieru vrátane montáže a dopravy. Interiéry, atypické interiéry, nábytok Vybavenie reštaurácií - stoly, stoličky, bary ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Firma ELPAS mont, s.r.o., ktorá sídli v Kroměříži, sa zaoberá montážou domových a bytových elektroinštalácií. Zabezpečujeme predaj a inštaláciu infravykurovanie pión. Okrem iného tiež inštalujeme zabezpečovacie, kamerové a počítačové systémy. Pôsobíme najmä v okolí Kroměříža a Přerova, avšak spracujeme aj zákazky z oblasti Olomouca, Prostějova, ...

Služby: - inštalácia, údržba a správa dátových a televíznych sietí - výstavba a rekonštrukcia spoločných televíznych antén (STA) - inštalácia príjmu TV (DVB-T, DVB-S) v rodinných domoch - inštalácia a nastavenie koncových zariadení (DVB-S prijímače, TV prijímače, set top boxy, dekódovacie moduly, dekódovacie karty) - inštalácia domových ...

Kamenárske práce nadväzujúce na stavebné architektúru, interiérové a exteriérové doplnky z kameňa. Spracovanie prírodného kameňa. Výroba: - kuchynské a kúpeľňové dosky, schody, parapety, pečenie kamene ai. Výrobky z kameňa.

Inštalatérstvo - vodo topo plyn. práca: - vnútorné rozvody vody a kanalizácie - plynoinštalácie - plynovodnú prípojky, domové, priemyselné plynovody - ústredné vykurovanie - montáž rozvodov ústredného kúrenia, podlahové kúrenie - montáž zariadení pre chladenie.

Zemné a výkopové práce. Demolácia vrátane likvidácie sutiny. Prenájom kontajnerov. Autodoprava: - preprava materiálu - zeminy, piesku, odpadu. Pneuservis - prezúvame osobné aj nákladné automobily, dodávky, motocykle a tiež štvorkolky.

Sadrokartonárske práce - priečky, podhľady. Murárske práce - domurovky, štuky. Pôdne vstavby. Maliarske práce - maľovanie Airless technológiu. Inštalatérske práce

Spoločnosť ZKZ stavebné s.r.o. sa venuje výrobe a montáži oceľových konštrukcií a zavesených fasád, ktoré vychádza z princípu bezkontaktného zateplenie a reprezentujú ju predovšetkým tzv. prevetrávané fasády. Skladba zavesené fasády je tvorená najčastejšie tepelnou izoláciou určenú do týchto typov aplikácií, nosným Al alebo kovovým roštom, ...

Práca: - klampiarske - pokrývačské.

Elektromontážne práce: - silnoprúd - priemyselné, bytové a domové elektroinštalácie, štruktúrovaná kabeláž, osvetlenie - slaboprúd - kamerové systémy, zabezpečovacie systémy. Revízia elektro.

Spoločnosť LM trade Holešov s.r.o. je stavebná firma so zameraním na zateplenie fasády, regenerácia panelovej výstavby a výstavbu RD. Prevádzkujeme tiež eshop s fasádnymi a zatepľovacími materiálmi. Pôsobíme najčastejšie v okr. Zlín, Kroměříž, Zlínskom a Olomouckom kraji. Zaisťujeme kompletný servis súvisiaci s problematikou zateplenia ...

Elektroinštalácia. Silnoprúd, slaboprúd. Revízia. Opravy stávajúcich inštalácií.