Prednosťou našej spoločnosti je profesionalita a viac ako dvadsaťpäťročná skúsenosť na trhu. Postaráme sa o čo najrýchlejšie a najefektívnejšie riešenie Vašej zákazky v oblasti predaja a dopravy kameniva, prípadne zemných prác. Ponúkame samostatnú dopravu alebo dopravu vrátane kameniva. Vďaka nášmu všestrannému vozovému parku vykonávame ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

izolácia: - hydroizolácie rovných striech - izolácia spodných stavieb, proti radónu a ropným látkam. Drobné stavebné práce: - opravy balkónov. Tesárske práce, drevostavby: - terasy.

Zámočnícka, umelecká výroba. Výroba z nerezu, hliníka. Výroba: - manipulačné vozíky - domová doplnky - domové čísla - zváracie stoly.

práca: -podlahářství, podlahárske: -montáž, predaj plávajúce podlahy -lepenie PVC, korok, mozaiky, parkety -renovace parkiet -predaj a pokládka kobercov, koberce -lepenie stropných kaziet, kazety. Autodoprava, doprava.

Predaj a dovoz prírodného kameňa - rôzne variácie a tvary. Realizácia kamenárskych prác. Ponúkame: - murovacie kameň - nepravidelné obklady a dlažby - šľapák - okruhliaky - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplnky.

Stolárstvo, podlahárstvo. Práca stolárskej a stolárske na zákazku - z materiálov masív, lamino: -okna -Dvere: -venkovní, vnútorné (interiérové) -Posuvné, dvojkrídlové (dvojkrídlové) -garážové, vstupné -kuchyňské linky -Vstavaný (vstavané) skrine -kancelárskych nábytok -obývacia izby -detské izby -skříně -stoly ...

Práca: -obkladačské - obklady, dlažby -prestavieb bytových jadier -zateplenie fasád vrátane dodávok materiálu. Prenájom rámového fasádneho lešenia.

Práca stolárske, stolárstva. Výroba, predaj, montáž, atypické tvary a rozmery: -drevená euro okná, dvere - rustikálne vstupné dvere - drevené vráta - drevené mobilné stánky.

Vykonávame prevádzkové revízie plynovodov v rodinných a bytových domoch, montáže a opravy úniku plynu, výmeny pripojovacích pl. hadíc. Meranie spalín a overenie neprípustného podtlaku v BJ, tlakové skúšky domových a iných rozvodov plynu.

Vykonávame prevádzkové revízie plynovodov v rodinných a bytových domoch, montáže a opravy úniku plynu, výmeny pripojovacích pl. hadíc. Meranie spalín a overenie neprípustného podtlaku v BJ, tlakové skúšky domových a iných rozvodov plynu.

Kompletné stavebné práce v lokalite Zlínský kraj Rekonštrukcia, prestavby a revitalizácie Stavby na kľúč -všetky stavebné práce -sádrokartony -Kúpeľňa na kľúč -domy na kľúč -elektroinstalace -zateplení, zatepľovanie domov -rekonstrukce -Práca bagrom -terénní páke

Autodoprava. Odpadové hospodárstvo - odvoz a uloženie odpadov. Stavebné práce a demolácie.

Firma Rostislav Kotrla so sídlom vo Vsetíne sa zaoberá zateplením rodinných a bytových domov a taktiež komerčných budov. Pri svojej práci využívame striekanú PUR izoláciu a fúkanú celulózovú izoláciu. Súčasne zaisťujeme aj zatepľovanie a izoláciu vnútorných i vonkajších konštrukcií, striech a krovov, pôd, obvodových stien a priečok, stropov a ...

Murárske práce: - obklady a dlažby - vnútorné a vonkajšie. - zámková dlažba - zateplenie fasády.

Pokrývačstvo, tesárstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Murárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií

Malosériová a zákazková výroba: -nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -spálňa -detské izby -obývacie steny -nábytok kancelársky, do ordinácií, reštaurácií, hotelov a interiéry obchodov z laminovaných a dyhovaných materiálov. Bytové doplnky: -vešiaky-komorník-nemý sluha -konferenčné stolíky -odkladacie steny.

Murované rodinné domy na kľúč. drevostavby Rekonštrukcia domov, bytov. Základovej dosky. Fasády. Liate podlahy.

Spoločnosť ELMIS CZ, s.r.o. ponúka kompletné elektroinštalačné práce a dodávky silnoprúdu i slaboprúdu. Zameriavame sa na realizácie elektroinštalácií prevažne pre obchodné centrá, výrobné haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme tiež servisné práce v odbore elektro, záručný i pozáručný servis a zabezpečujeme aj revízia. Ďalej sa zaoberáme ...

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -skrine -kúpeľne -stoly -postele

Hodinový manžel. Bežné domáce údržbárske práce. Práca na záhrade. Maliarske a natieračské práce. Drobné murárske práce.

Maliarske a natieračské služby. Maľovanie bytov, domov aj komerčných objektov a nebytových priestorov. Pôsobnosť v regióne Zlínský a Juhomoravský kraj.