elektronické zabezpečenie - objektykamerové systémy - dochádzkové a prístupové systémy - požiarna signalizácia Návrh, montáž a servis - srukturované kabeláže - bezdrôtové a vysokorýchlostné pripojenie k internetu pre domácnosti i firmy Návrh, servis a montáž - bezdrôtové technológie.

Voda, kúrenie: -rekonstrukce rozvodov vody, kúrenia, kanalizácie -dodávky výmenníkových a odovzdávacích staníc -regulácia tepelnej energie. -zednické práce Obchodná činnosť: -velkoobchod, maloobchod - kancelárske potreby, textil a obuv -předizolované potrubia ISOPLUS -POŠTOVNÉ schránky.

činnosť: - klempířství - pokrývači Dodávka, montáž: - strešné okná - fínska krytina Weckman

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - maloobchodný predaj

zámočníctvo: - zámočnícke práce (vŕtanie, zváranie metódou MIG a TIG, brúsenie a opracovanie ocele i nerezovej ocele) - delenie materiálu na pásovej píle - kusová aj sériová výroba - zváranie hliníka na stroji FRONIUS magic wawe 3000 - výroba kotiev - výroba brán a plotov - stavba konštrukcií z hliníkových profilov systému ITEM - ...

Firma Michal Maša poskytuje svojim zákazníkom komplexné klampiarske a pokrývačské práce. Zaoberáme sa montážami a opravami strešných plášťov a krytín, inštalácií strešných okien a komínových výlezov. Ďalej vykonávame montáže odkvapových systémov a vyrábame klampiarske prvky. Sídlime na adrese Ostrov nad Oslavou 263, okres Žďár nad ...

služby: - zámočníctvo - predaj a montáž brány - dodávka tieniacej techniky

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - zemné práce - inžinierske siete

Zabezpečujeme služby v oblasti zememeračstvo a geodézia: - geodézia - pasportizácia - vytyčovacie práce - 3D laserové skenovanie - GIS - vecné bremená - geometrické plány - vytýčenie hraníc pozemku - poradenstvo

Montáž, oprava, servis, prehliadky: - plynové, elektrické kotly - kotly na tuhé palivá - tepelné čerpadlá - revízia tepelných čerpadiel.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebníctva a špecializuje sa predovšetkým na zateplenie fasád, ďalej vykonáva rekonštrukcie, základové dosky a hrubé stavby.

služby: -truhlářství -zakázková výroba z masívu -okna, eurookná, špaletové okná -Dvere-vchodové, interiérové, euro vráta -zahradní nábytok, výroba z masívu -pergoly, altánky, záhradné domčeky -schodiště -ploty -přepravní debny-debny plne zodpovedajúce smernicu FAO Nr. 15 PRO -bedny z preglejky, dreva -atypické palety, latovanie, ...

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

činnosť: - výškové práce - starostlivosť o stromy - revízia OOPP - elektromontáže - elektroinštalácie, opravy, revízie - elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy - LED Osvetlenie úsporné zdroje - hromozvody podľa ČSN 62305 - protipožiarne upchávky HILTI - zváranie, konštrukcia - inšpekčná kamera - prehliadky ...

Stavebné práce: - rodinných domov a rekonštrukcie - občianska vybavenosť - priemyselné, administratívne objekty - chodníky, parkoviská - zateplenie budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov a pod.

Sme maliari a natierači: - vnútorná výmaľba - vonkajšie náter - pre byty, rodinné domy, kancelárie - a pre nebytové priestory, školy, výrobné haly a priemyselné objekty - nátěr- kovové konštrukcie, drevo, betón, fasády, strechy, ploty alebo zábradlia - špeciálne izolačné, protiplesňové a protipožiarne nátery.

Geodetické práce: - inžinierska geodézia - zameranie a spracovanie polohopisu - inžinierske siete, potrubia a ďalšie.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia a vzduchotechnika - realizácia na kľúč - klimatizácie pre: - rodinné domy, byty, kancelárie, obchody, školy, reštaurácie, kuchyne, galérie a občianska vybavenosť. - pôsobenie po celej SR.

geodetická kancelária - geodetické práce - inžinierska geodézia - pozemkové úpravy - vyhotovenie geometrických plánov.

Stavebná činnosť - realizácia a rekonštrukcia stavieb - drevostavby - pokrývačské práce - klampiarske práce - hydroizolácia - zateplenie.

činnosť - elektromontážne práce - elektroinštalácie bytov, domov, dielní, výrobných priestorov i obchodov.

Slavomír Mokrý sa zameriava na stavbu domov a garáží, vykonáva obklady, dlažbu, obrubníky a omietky a rekonštruuje domy a byty.

Stavebná činnosť - murárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - rodinné domy na kľúč.

kovovýroba - kovoobrábanie - zámočnícke práce.