Zaistenie kúrenárskych, inštalatérskych a plynárskych prác.

Remeslá, služby, montáž, opravy, servis, revízia - elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - revízia elektrických zariadení, bleskozvodov a prístrojov - výroba rozvádzačov NN

Výroba typové aj atypické rozmery a montáž - oceľové protipožiarne dvere - protipožiarne presklené steny Zámočníctvo

Odvoz a likvidácia stavebného materiálu. Búracie práce Sadrokartonárske práce Obkladačské práce Rekonštrukcia a modernizácia bytov. Murárske práce

Elektroinštalačné práce - silnoprúdové rozvody - revízia Účtovný servis

Stolárstvo Brodecký. Výroba drevených schodov, kuchýň, nábytku, podláh, terás.

Montáž plyn, kúrenie, vzduchotechnika, stavebné práce.

Dodávky interiérov, sadrokartóny, obklady, dlažby, podlahy.

Výškové práce horolezeckou technikou. Prenájom montážnych plošín

Projektová činnosť vo výstavbe. Spracovanie dokumentácie. Rokovania s orgánmi štátnej správy.

Zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. Tiež prekladáme texty z anglického jazyka do slovenčiny a opačne a vyučujeme angličtinu.

Služby - geodetické práce - digitálne zameranie objektov - projektové práce

Montáž sadrokartónových podhľadov a systémov.

Stolárstvo, podlahárstvo. Pokládka PVC, plávajúcich podláh a kobercov.

Predaj a montáž plávajúcich podláh, kobercov, PVC, korkov. Ďalej dodávame a montujeme žalúzie do všetkých typov okien, lamelové dvere, interiérové dvere a zárubne. Kamenná predajňa aj internetový obchod.

Prestavby a rekonštrukcie: -byty, panelové byty -rodinné domy, domčeky -rekonštrukcia a modernizácia objektov. Výstavba: -občianska, bytová -byty na kľúč. Rekonštrukcia, prestavba interiérov: -novostavby, podkrovné vstavby, interiéry -byty, kancelárie, nebytové priestory -obklady, dlažba, bytové jadrá -výmena ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení a bojlerov.

Vykonávame: - maliarske práce - pokládka podlahovej krytiny - sadrokartónové priečky - pokládka, obklady, dlažby - murárske práce.

Zámočníctvo Michal Jurčo - sa zameriava na výrobu: - zákazková kovovýroba - zámočnícke práce - vráta - brány - brány s pojazdom - oplotenie - ploty - mreže - nerezové zábradlia - kovové schody, schodiská vnútorné i vonkajšie - drôtené programy - kovové prvky na vybavenie kuchýň.

Hodinový manžel - služby pre domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytov a kancelárií, montáže nábytku, bytových doplnkov, čistenie kobercov a čalúneného nábytku, drobné inštalatérske a elektro práce, dodávka a montáž žalúzií a roliet, vŕtanie do panelov, zapojenie práčok, umývačiek, umývanie okien a dverí a pod.

Dezinfekcia potrubia vnútorného vodovodu vrátane vystavenia Zabezpečeniu rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinštalatérske práce.