Výroba plotov, madiel, zábradlia a vrát.

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné haly - výrobné a zdravotné prevádzky. Rekonštrukcia stavieb. Opravy pamiatok. Zatepľovanie budov, renovácia fasád.

Ponuka projektových a elektroinštalačných prác v odboroch silnoprúdovej elektrotechniky, slaboprúdu, EPS a EZS a inteligentných budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektrární.

Profil činnosti - vysoké napätie. Návrh, poradenstvo, predaj, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zaliate živicou - distribučné - meničové, usmerňovačové - trakčné - pecný - špeciálne. Trafostanica - plechové - betónové. Meracie transformátory - prúdu - napätie - kombinované. Zvodiče prepätia - 1 ...

Projekty elektro: -silnoprúd -vnútorné, priemyselné, domové, vonkajšie rozvody -slaboprúd -vykurovanie -hromozvody.

Projekcia, montáž: - silnoprúd - elektroinštalácia

Vykonávame posúdenie a ohodnotenie stavieb, opráv a rekonštrukcií, stavebné rozpočty a kalkulácie. Prevádzkujeme energetické poradenstvo. Vykonávame vysušenie vlhkých múrov, odstránenie plesní v bytoch. Ponúkame zatepelné stavieb a bytov ultratenkým izolačným náterom

Inteligentná inštalácia - divízia: realizuje chytré domy a inteligentnú elektroinštaláciu pre hotely, kancelárske budovy a ostatné prevádzky. najbežnejšie riadiaci systém ovláda vykurovanie, ventilácia a bezpečnostný systém. Prostredníctvom vizualizácie môžete ovládať svoj dom odkiaľkoľvek vo svete aj z mobilu. ELPRAMO: Vykonáva ...

Maliarstvo, lakovníctvo a tapetárstvo.

Opravy a montáž káblových konfekcií a konektorov.

Opravy a rekonštrukcia stavieb. - rodinné domy na kľúč - zatepľovanie a pokrývačské práce - demolačné práce - autorizovaný stavebný dozor.

Čistenie kanalizácií, prehliadky a znalecké posudky, revízie.

Inštalatérstvo a elektroinštalácia.

Výroba, predaj, e-shop - postele z masívu - spálňa - šatníkové skrine - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok. Stolárska výroba.

Spracovanie hladkých povrchov do interiéru. Sadrokartonárske a maliarske práce.

Výroba a revízia elektrických rozvodov, riadiacich a spínacích zariadení.

Stavebné klampiarstvo. Práca: -pokrývačské -klampiarske

Ponúkame poradenstvo v oblasti marketingu. vykonávame na zákazku maľby na stenu, grafiku, tvorbu webových stránok, tvorba bannerov, fotografie, tlač a návrhárstvo.

Murárstvo a obkladačstvo, stavba krbov, rekonštrukcia kúpeľní.