Pokládka a predaj podláh - Laminátové i drevené plávajúce podlahy, klasické a exotické parkety, pvc, vinil, marmoleum, koberce, korok. Vyrovnanie podkladu, meranie vlhkosti betónových a anhydritových podláh. Renovácia parkiet.

Spoločnosť INSET s.r.o. sa od roku 1991 profiluje ako spoľahlivý a operatívny partner investorov, projektových organizácií a dodávateľov stavieb.

InService je modernou spoločnosťou zabezpečujúcou havarijný servis, opravy a údržbu technického vybavenia budov, plošne po celom území Českej a Slovenskej republiky a ďalej lokálne v Budapešti. Spoločnosť Inservice zaisťuje 24 dodín denne 365 dní v roku havarijnú službu, servisné práce, opravy, pravidelné preventívne prehliadky a revízie, v ...

Stavebné práce: -odvhlčenie objektov. -sanácia muriva. -rekonštrukcia budov. -rekonštrukcia kúpeľní. -podlahárske práce.

Drevostavby, zatepľovanie domov.

Vykonávame nátery a renovácie dverí, euro okien a nábytku. Ďalej ponúkame všetky nátery alebo nástreky a renovácie trezorov. Zaoberáme sa aj fládrovaním dverí, nábytku a renováciou trezorov.

Sme zákazkové stolárstvo, vyrobíme moderný aj štýlový, atypický a ohýbaný nábytok z lamina aj masívu. Vstavané skrine, kuchyne.

Služby: - montáž suchých interiérových technológií - sadrokartóny - minerálne podhľady - priečky - podlahy - vybavenie a kompletizácia interiérov - stavby na kľúč

Vykonávame všetky kominárske práce: - vložkovanie komínov - stavebné opravy komínov a dymových ciest - výmena a inštalácia komínových lávok - revízia a kolaudácia spalinových ciest s použitím kamery - autorizované meranie účinnosti malých zdrojov do 200kW

Ponúkame služby v oblasti vložkovania, stavby trojzložkových komínov, revízie, oddymenia od kondenzačných a turbo kotlov a autorizovaného merania.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Kompletné zateplenie fasád kontaktnými aj bezkontaktnými systémami.

Práca: Lakovnícke Maliarske Tesárske Stolárske Elektroinštalačný Kúrenárske Izolačné.

Stolárske práce Renovácia a výroba - kuchynské linky Zákazková výroba - nábytok - plávajúce podlahy - okná.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Montáž - parapety. Výškové práce Klampiarske prácemontáž - žľaby - zvody. Opravy - strechy.

Sklenárske práce - rámovanie - brúsenie sklo.

Plynoinštácia Kúrenárske práce Čistenie kanalizácie Vodoinštalácia.

Vodoinštalačné, kúrenárske a kanalizačné práce.