Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Elektroinštalačné práce - revízia Revízia - bleskozvody

Podlahové štúdio, dodávky materiálov, inštalácia podláh, renovácia, kompletné dodávky na kľúč. Kamenná predajňa, vzorkovňa, e-shop.

Práca: - prierez, výrub stromov pomocou horolezeckej techniky - výškové práce

Realizácia stavieb, zatepľovanie budov. Zámočnícke, zváračské a montážne práce.

Meranie emisií, kominárske práce - čistenie - revízia - vložkovanie - viacvrstvové odvetranie.

Art-prague.eu - dekoratívne práce do interiéru a exteriéru vrátane návrhu, umelecká maľba na omietku, nástenná a stropná maľba, nástenné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Maľba dekoratívna, ornamentálna, umelecká a maľba na zákazku, osdobné a dekoračné lišty a sadrové štuky a ornamenty.

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu bytov vrátane bytových jadier, kuchyne a kúpeľne. Sandrokartónové priečky, elektroinštalácie, osvetlenie, montáže zariadenia. Komplexné stavebné služby - búranie, omietky, izolácia, maliarske práce, dlažby a obklady.

Vložkovanie, frézovanie, stavby a opravy komínov, kontroly a čistenie komínov.

Zámočnícka pohotovosť Praha - dojazd na otvorenie dverí do 60 minút - nedodržanie limitu = zľava 30%, profesionálne otváranie áut a bytov bez poškodenia dverí a vozidla, nonstop dispečing. Zámočnícky servis Praha.

Stolárska výroba : - interiérový nábytok na zákazku Realizácia a predaj - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Kompletné návrhy - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Služby dizajnéra interiérov

Ponúkame Vám kvalitné prevedenie zateplenia fasád rodinných a bytových domov, povrchové úpravy exteriéru aj interiérov, realizácia štruktúrovaných a mozaikových omietok a renovácia zatepľovacích systémov.

Odvoz sutiny a odpadu. Demolačné činnosť. Výkopové práce.

Maliarske a lakovnícke práce. Maľovanie bytov, izieb, kancelárií a verejných priestorov. Natieranie a striekanie fasád. Umývanie fasád. Striekanie a umývanie striech. Kompletné upratovacie služby, upratovanie bytu po maliaroch. Pokládka plávajúcich podláh a kobercov. Drobné murárske práce. Maľovanie za rozumné ceny.

Inštalatérska firma. Veľkoobchod, montáž: -sifóny, odtoky Hutterer a Lechner -protipožiarne systémy INTUMEX -kanalizačné systémy POLOPLAST -voda, kanalizácia, kúrenie, plyn -pasívna požiarna ochrana.

Stavebná firma Rekonštrukcia na kľúč Komplexná regenerácia: -panelové domy. Izolácia proti vode a strešné plášte. Hydroizolácia. Kompletné opravy: -balkóny, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé strechy. Zatepľovanie, zatepľovacie práce: -fasády, strechy, podlahy. Izolácia plochých striech: