Vykonávame: - opravy a izolácie plochých striech, vrátane rekonštrukcií - vodotesné izolácie základov - pokrývačské práce - izolácia tepelnej a zelenej strechy - klampiarske práce - nátery plechových striech - horolezecké práce - bleskozvody - odborné a znalecké posudky, projekty.

Predaj, maloobchod, montáž: -strešné, izolačné a bazénové technológie.

Stavebná činnosť a vykonávanie všetkých typov izolácií, zamerané na revitalizáciu bytových respektíve panelových domov vrátane dodávok a montáže lodžií, so získaním štátnych dotácií.

Projekty: - projektovej dokumentácie - rokovania s úradmi - územné rozhodnutie.

Podlahoviny pre bytovú a komerčnú výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku.

Lakovnícke a natieračské práce Maliarske práce Stolárske práce Upratovacie služby Výškové práce Drobné stavebné práce.

Spoločnosť sa špecializuje na výstavbu inžinierskych sietí, komunikácií a pozemných stavieb a je schopná zaistiť pre všetky druhy realizovaných stavieb vlastnými silami inžiniersku činnosť aj všetky geodetické práce súvisiace so stavebnou činnosťou. Svojím širokým rozsahom činnosti zaisťuje spoločnosť komplexné plnenie požiadaviek stavebníkov v ...

Predaj, montáž, kontrola a oprava prenosných i pojazdných hasiacich prístrojov, zariadení na zásobovanie požiarnou vodou, požiarno-bezpečnostných zariadení, revízie, elektrospotrebičov a bleskozvodov vyškolenými a kvalifikovanými pracovníkmi. Činnosť odborne spôsobilej osoby v PO a prevencii rizík.

Predaj: - hutnícky materiál: - I, U, L profily - armovacie siete a drôty - jackly - plechy - plochá oceľ - kruhová oceľ - pletivá. Zámočnícke práce.

Geodetické a kartografické práce: Merické práce -zameranie stavieb a terénu (účelová mapa) polohopisné a výškové zameranie. Zememeračské práce v katastri nehnuteľností: -vytyčovanie hraníc pozemkov -geometrické plány: -pre rozdelenie pozemku (ku kúpnej zmluve, pre vklad do KN - katastra nehnuteľností) -pre vyznačenie budovy do KN (na ...

Stolárstvo - výroba skríň a kuchýň na mieru - výroba kúpeľňového nábytku, kancelárskeho nábytku, terás, dverí.

Maliarske a lakovnícke práce. Natierači a maliari izieb, maliarske práce, nátery fasád, drevených a železných konštrukcií, lakovanie okien, dverí, zárubní a radiátorov, maľovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, strhávanie tapiet, maľujeme aj veľké komerčné objekty, obchodné domy.

Dodávka, opravy - priemyselné syntetické liate podlahy - hydroizolácia striech, balkónov, terás a kupol - liate podlahy

Záhradnícke práce: - návrhy - realizácia - údržba. Údržba: - trávnikov, trávniky - záhrad, záhrady - zelene, zeleň - zeminy, zemina, zemín - okrasných kríkov, okrasné kríky - ovocných stromov, ovocné stromy. Ďalšie služby: - výrub stromov - kosenie trávnatých plôch - starostlivosť o trávnik - ďalšie práce podľa ...

Suchý – Service zaisťuje predaj a servis tepelných čerpadiel (vzduch-voda), chladiacej techniky a veľkokuchynského zariadenia. Ďalej sa venuje elektroinštaláciám (montáž) a zabezpečovacej technike (predaj, montáž, servis). Predávame tepelné čerpadlá WWBC, bezplatne Vám spracujeme cenovú ponuku aj s prehliadkou miesta. Tepelné čerpadlá ...

Oprava, servis, predaj: - plynové kotly - elektro-akumulačného kotla - kotly na tuhé palivá.

Dodávka a montáž drevoplastových terás - drevoplastové terasy a paluby - hydroizolácia terás, striech i kúpacích jazierok.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske. Predaj: - inštalatérsky materiál.

Elektromontážne práce, elektroinštalácia - revízia elektrických inštalácií a bleskozvodov - revízia elektrických prípojok.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske

Autožeriavnícke práce - práca autožeriavom AD 14 na podvozku Liaz.

Práca, služby: - rekonštrukcia - výškové práce - maľovanie, maliarske - klampiarske práce - demolácia

Práca: - hydroizolácia striech - hydroizolácia plochých striech.

Práca: - murárske - obkladačské - sadrokartonárske - rekonštrukcia

Montáž a dodávka sadrokartónov - sadrokartóny - fasádne zatepľovacie systémy - stropné kazetové minerálne podhľady. Adresa prevádzky: U Županských 39 Praha 9 - Horní Počernice 193 00