Geodetické práce vytyčovanie, geometrické plány

Opravy striech a strechy na kľúč. ploché strechy a balkóny z PVC fólie pokrývači: - konzultácie Vašej strechy - výpočet a naša ponuka - montáž. klampiari: - falcpovaná krytina z tabúľ aj zo zvitku zo všetkých druhov materiálov - žľaby a zvody zo všetkých druhov materiálov a to vrátane farieb - montaž prefabrikátov. Výškové ...

Sme spoločnosť poskytujúca havarijné službu naprieč všetkými odbormi nonstop po Bratislave a Bratislavskom kraji.

Remeselná a stavebná spoločnosť. Vykonávame aj havarijné práce nonstop po Bratislave a stredočeskom kraji.

Zemné, výkopové práce: - ručné výkopové práce - búracie práce.

inštalatéri, -voda-plyn-kúrenie-kanalizácia -strojní čistenie kanalizácie -inštalácie sporákov, Karem, WAW, bojlerov, umývačiek, práčok i s dodaním. -havarijní služby 24 hodín.

Firma Josef Pavle sa zaoberá realizáciami plotov a oplotenia na kľúč. Ďalej sa v rámci svojej činnosti venujem montáži brán, brán, garážových brán a tiež pokládkám zámkovej dlažby, stavbe terás či výrobe a montáži žalúzií. Sídlo firmy nájdete na adrese Vysočanská 243/113, Praha 9 - Střížkov. Výstavba, realizácia, montáž: - ploty, pletivo, ...

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Vykonávame izolácie plochých striech, balkónov, terás, garáží a pod., Záhradné jazierka, fólie proti zatekaniu, nátery striech, výškové práce.

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč

Vykonávame vodotesné izolácie striech, terás, balkónov, jazierok, bazénov, spodných stavieb proti tlakovej vode a radónu z podložia.

Hydroizolácie. Krémová injektáž proti kapilárne vzlínajúcej vlhkosti, vlhkého muriva, proti priesakom tlakovej vody do objektu.

Strojné omietky: sadrové, vápenno-sadrové, vápennocementové, a štukové.

Pokladáme plávajúce, laminátové, palubkové aj drevené podlahy. Ďalej lakujeme, renovujeme a brúsime parkety, pokladáme koberce i PVC lina.

Kompletné Elekroinstalace do 105 Kv. Inštalácia fotovoltaických elektrární. Vykonávame tiež slaboprúdové elektromontáže EZS, EPS, CCTV a ďalšie montáže podľa potrieb zákazníka. Obchodná činnosť.

Servis plynových kotlov Junkers, dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky, vrátane kondenzačných kotlov. Výmeny plynových kotlov. Montáž a revízie plynovodov.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Elektroinštalácie silno aj slaboprúdu, regulácia chladenia a vzduchotechniky. Protipožiarne systémy inštalácia a servis.

Naše zámočníctvo Praha pôsobí priamo v hlavnom meste Praha a je k dispozícii od šiestej hodiny rannej do ôsmej hodiny večernej. Ak teda potrebujete rýchlu a kvalitnú zámočnícku pohotovosť, tak nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 601 502 205. Naši skúsení zámočníci si dokážem poradiť so všetkým od otvárania áut, cez zabuchnuté dvere až po ...

Zakladáme si na kvalitne odvedenej práci, otvorené a úprimné komunikáciu a skvelé službe klientovi. Máme vlastný tím podlahárov a konzultantov, ktorí sú Vám k dispozícii už od prvých fáz projektu. Radi s Vami nezáväzne prediskutujeme Vaše požiadavky či Vám proste len poradíme.

Altreon s.r.o. - vykonávame všetky čistenie a opravy potrubí, vrátane bezvýkopového. Tiež vykonávame čistenie a vývoz jímok, septikov a všetkých nádob. Neváhajte a kontatktujte profesionálov s kompletným servisom.