Spoločnosť prenajíma montážne plošiny, teleskopické manipulátory, stroje na prácu vo výškach, hydraulickú ruku a špeciálne podmostové plošiny. Ďalej vykonávame údržbu bytových domov, strúhame stromy a sme schopní sa postarať aj o verejné osvetlenie. Prevádzkareň: Na Sezníku 309/4, Olomouc - Černovír, 779 00

Strojárska výroba: - obrábanie - zámočnícka výroba - povrchové úpravy

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vykurovanie - kotolne - klimatizácie a vzduchotechnika - rekonštrukcia zdrojov tepla - meranie a regulácia. Projekčná činnosť. Elektromontáže. Solárne systémy a tepelné čerpadlá.

Ondřej Dostál sa zameriava na stolársku prácu, výrobu kuchynských liniek, nábytku do domácností aj kancelárií v Olomouci a jeho okolí.

Spoločnosť UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouca sa špecializuje na stropné chladenie a kúrenie, podlahové a stenové vykurovanie.

Firma zaisťuje efektívnu, účinnú a dlhodobú sanáciu muriva.

činnosť: - vykonávanie stavieb - dokončovacie stavebné práce - prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných - zemné práce - výkop a pokládka kanalizácie - betonárske práce.

Výroba, montáž: - schodisko - schodiskové konštrukcie

Kameníctvo zaisťuje žulových hrobov a pomníkov. Renovácia starých hrobov. Výroba keramických fotografií. Predaj doplnkov na hroby. možnosť zakúpenia skladových žulových pomníkov.

Kamenárstva Tomáš Hořínek ponúka zákazkové spracovanie kameňa. Na základe vašej predstavy vytvoríme návrh, vyberieme materiál a potom realizujeme. Vykonávame kamenárske práce všetkého druhu. Výroba pomníkov z prírodného kameňa - mramor, žula, pieskovec. Výroba interiérových doplnkov akou sú kuchynské pracovné dosky, parapety, dlažba, obklady ...

Kamenárstva Petr Švardala so sídlom v Košiciach sa zaoberá výrobou kamenárskych produktov ako pre exteriéry, tak interiéry. Vyrábame kamenné pracovné a umývadlové dosky, obklady krbov, schody a schodiská, parapety, dlažbu či tiež grilovacie dosky. Medzi naše produkty patria tiež pomníky a hroby. Všetky kamenárske produkty sme schopní zhotoviť ...

Podlahárske práce. práca: - pokládka plávajúce, vinylové aj korkové podlahy, PVC, parkiet i kobercov - renovácie, brúsenie, lakovanie podláh - povrchovej úpravy podlahových krytín. Tesárske práce. Výroba pergol a prístreškov.

Firma Lukáš Smékal ponúka svojim zákazníkom širokú škálu stavebných prác. Zameriavame sa na rekonštrukcie domov, bytov, kúpeľní, zatepľovanie domov, termofasády, obklady a dlažby, zemné práce a ďalšie stavebné činnosti. Nájdete nás na adrese Generála Svobodu 1219, Uničov, okres Olomouc. Stavebná činnosť, práce: - rodinné domy - rekonštrukcie ...

Výroba: - celosklenené dvere - posuvné systémy - kovania.