O strechu nad hlavou sa svojim zákazníkom staráme už od roku 1992. Naša firma je zdravá, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, kladúca dôraz na dlhodobý rozvoj. V odbore máme dlhoročné skúsenosti. Spočiatku sme pracovali na rekonštrukciách menšieho rozsahu, ale postupom času sa činnosť rozšírila aj na väčšie celky, a tak dnes pôsobíme ako ...

Stolárstvo. Predaj: - palubovky, lišty - palubovky.

ELEKTROINŠTALÁCIA: -rodinné domy -občianska vybavenosť -osvetlenie interiérov. MERANIA A REGULÁCIA: -kotolne -vzduchotechnika -elektrické pece -priemyselné pece.

Montáž, realizácia, servis: - meranie a regulácia - kúrenie, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizácia - plynové kotolne - meranie emisií.

Stolár: - nábytok - kuchyňa - vstavané skrine - ordinácie, kancelárie - izby - schody - interiérové a vstupné dvere - zábradlie - postele a čalúnenie - plasty, pracovné dosky, umelý kameň - altány, pergoly.

Realizácia striech. Tepelné izolácie. Zatepľovanie objektov.

Práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke.

Montáže: - sadrokartónové konštrukcie - tepelné izolácie - minerálne kazetové podhľady - kompletné podkrovné vstavby - plávajúce podlahy vrátane prípravy podkladu - termofasády.

Práca: - zemné a výkopové vykonávané bagrom DH a UNC aj ručne - terénne úpravy - vŕtané a kopané studne - vyhľadávanie vodných zdrojov - čistenie a rekonštrukcia studní - vypratanie, upratovanie pivničných a podkrovných priestorov.

Elektromontáže. Inštalácia televíznych a satelitných antén a rozvodov. Rekonštrukcia STA v bytových a panelových domoch prechod na pozemné digitálne vysielanie. Elektroinštalácia a drobné elektropráce.

Elektromontážne a elektroinštalačné práce. Vykonávame všetky elektromontáže a leketroinštalácie. Montáže zvonkových tabiel a domových telefónov. Oprava vypínača aj zásuvky. Rekonštrukcia elektroinštalácie aj novostavby.

Práca žeriavom, doprava: - práca autožeriavom AD 20t Tatra 815 - pracovná plošina MP-13 Avia.

Elektroinštalačné práce Automatizácia kotolní a výmenníkových staníc Výroba - rozvádzače

Naša firma sa špecializuje na terasy z drevoplastu a ich LED osvetlenie – tieto terasy sú bezúdržbové a hlavne bezpečné aj pre vaše deti. Veríme, že na relaxáciu a odpočinok sú pre vás tou správnou voľbou. Drevoplastové WPC terasy a ich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protišmykové, bez triesok) - veľmi rýchla a jednoduchá ...

Podlahárstvo, predaj a pokládka podláh: - drevené - vinylové - PVC - linoleum - laminátové - korkové - marmoleum - všetky druhy kobercov.

Môžeme ponúknuť kompletnú dodávku podláh. Vykonávame pokládku podláh takmer všetkých typov podľa požiadaviek zákazníka. V rámci kompletného servisu poskytujeme zadarmo poradenstvo, zameranie a spracovanie cenovej ponuky.

Výroba, práca, remeslo: -zámočnícke práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénnych minikár pre letné využitie lyžiarskych zjazdoviek. Stavby, stavebná činnosť: -montáž podkrovných vstavieb, sadrokartón -pokládka podláh, obklady stropov -pokládka zámkovej dlažby.

Stavebná činnosť: -sanácia -tesnenie stavieb -izolácia -jadrové vŕtanie - tlaková injektáž.

Hydroizolácia striech: - ploché strechy - rodinné domy - panelové domy.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Zemné práce: - minitraktorbager JCB cx MINI - výkopy vodovodné, plynové, elektrické prípojky - kanalizácia - odvodnenie - porovnávanie a úprava terénu, prevoz a nakladanie sypkých materiálov

Výškové práce: - čistenie fasád - umývanie okien - ochrana budov proti dosadaniu vtáctva - inštalácia reklamných bannerov - nátery oceľových konštrukcií - montážne práce.

Zemné práce: - prekládka inžinierskych sietí - pokládka vodovodného a kanalizačného potrubia, káblov NN - demolačné práce - riadené podvrty.

Práca: - murárske práce - obkladačské práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč.

Stavebná a realitná spoločnosť. Stavebná činnosť: - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia bytových jadier - výkopové práce, úprava zeminy - podbitie podhľadov - zateplenie domov - obkladačské práce - murárske práce - sadrokartonárske práce.