Služby: - vodoinštalatérske práce - podlahárske práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - drobné maliarske práce - montáž políc, skriniek, zrkadiel a ďalších doplnkov.

Služby: - elektroinštalačná práca - revízia objektov, spotrebičov, bleskozvodov - zabezpečovacie zariadenie - montáž - verejné osvetlenie - práca s montážnou plošinou.

Stolárstvo, výroba: - rámy - šperkovnica - muškárske krabičky - sústružené dekorácie.

Práca: - geodetické - vytyčovanie hraníc pozemkov - geometrické plány.

Stavebné práce: - rekonštrukcia domov, bytov - zatepľovanie fasád - sadrokartóny.

Remeslo: - stavebné zámočníctvo - atypické výrobky - nerezové zábradlia, madlá - automatické dverné systémy. Prevádzkareň: Dolná Hejčínska 25, Olomouc.

Odborné maliarske a natieračské služby: - maľovanie interiérov a exteriérov (byty, rodinné domy, kancelárie, schodiská, komerčné priestory) - nátery okien, dverí, podláh, striech, konštrukcií, radiátorov ai. Prípravné práce pred začatím zákazky - prikrytie podláh, nábytku, drobné murárske práce a tiež upratovanie. Po dohode so zákazníkom ...

Ponúka: -projektovanie pozemkových úprav -spracovanie geometrických plánov -výkon zememeračských činností -projektová činnosť vo výstavbe -geografické informačné systémy -činnosť technických poradcov v oblasti poľnohospodárstvo a lesníctvo.

Návrhy, projekty, realizácia a servis: - elektroinštalácia, zabezpečovacie zariadenia a kamerové systémy, domáca automatizácia a inteligentná elektroinštalácia.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Autoservis pre automobily: - osobné - dodávkové - nákladné - tuzemskej i zahraničnej výroby. Stolárstvo, sedlárstvo: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Murárstvo - rekonštrukcia kúpeľní - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Vodo topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce.

Murárske a štukatérske práce - opravy fasád - zatepľovanie a rekonštrukcia fasád.

Vykonávame : -údržby nehnuteľností pre majiteľov nehnuteľností, bytové družstvá -maliarske, natieračské práce - upratovacie práce. Zaisťujeme : - elektroinštalácia údržba, opravy, nové rozvody, stavebných robotníkov, pomocné -stavebné práce -oklepy omietok -kosenie drážok, výkopy, ... Všetko za bezkonkurenčné ceny, rýchlo a kvalitne.

Kovovýroba: - zábradlia, schodiská, mreže, oceľové konštrukcie. Drobné zámočnícke práce. Lisovanie. Ohraňovanie na CNC lisoch-3m 180T 2m 100T Zváranie-nerez, hliník.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo, kovovýroba.

Klampiarstvo, pokrývačstvo a hydroizolácia plochých striech a terás.

Spoločnosť Smětal s.r.o. so sídlom v Bystrovanoch pri Olomouci sa zameriava na kontajnerovú dopravu a nakladaním s odpadmi vrátane recyklácie stavebnej sutiny, pre ktorú využíva vlastné recyklačné centrum. Kontajnery si môžete vybrať z troch základných typov podľa vašej potreby. Tiež vám radi zaistíme predaj piesku a štrku. Medzi našu ďalšiu ...

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...