Klampiar, izolatér: -stavebné klampiarske a pokrývačské práce -montáž (i s izoláciou) -střechy, odkvapy, strešné okná, balkóny, lodžie, terasy -materiál-meď, titán-zinok, hliník, pozink.

Vykonávame revízie, kontroly, čistenie spalinových ciest a komínov vrátane vložkovanie a montáže komínových systémov.

Klampiarstvo, výroba a montáž všetkých líšt a olemovania na strechy -oplechovanie komínov -oplechovanie atík -úžľabie -montáž žľabov, zvodov, parapetov -oplechovanie antoníčkov a pod. montáž strešnej krytiny: -falcované -lisované -kanadská šindeľ -IPA, atď. -nátery a ošetrenie plechových striech

Revízny technik, revízia: -elektrické zariadenia -elektrické inštalácie -hromozvody. Elektrické inštalácie - návrh, realizácia.

Vykonávame tesárske, klampiarske a pokrývačské práce. Zabezpečujeme realizáciu kompletného riešenia zastrešenia domu. Vykonávame opravy aj čiastkové rekonštrukcie striech.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jadrá (jadro) na kľúč (vybúranie umakartového jadra a výstavba nové z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyne (kuchyňa) a sociálne zariadenie v RD -obkladačské práce, obkladanie kúpeľne -vnútorné obklady, obloženie stien, mozaiky -vnútorné a vonkajšie dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

Stavebné práce: -stavby na kľúč -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplovací fasády (registrácia v zelená úsporám) -vodoinstalace.

Maloobchod, predaj: -stavebné farby a laky -farba krycie, fasádne -laky lazúrovacie -náter pre kovové konštrukcie (epoxidové základné, polyuretánové vrchné). práca: -malířské -natěračské. Zastúpenie firmy SIKKENS, HEMPEL.

Predaj, servis, dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - EZS, EPS - dochádzkové a prístupové systémy ADS - domáce telefóny a intercomu - vchodové turnikety, vjazdové závory - elektromontáže, - bezdrôtové systémy

Geologické, hydrogeologické a pedologické práce

Výškové práce: - ochrana proti korózii - nátery železných konštrukcií - nátery, opravy, čistenie fasád - zatepľovanie budov - reprofilácia balkónov - výrub a orezy stromov - opravy a rekonštrukcie striech, opravy komínov - výmena ťažko prístupných okien - umývanie okien výškových budov - opravy a čistenie rýn.

Pokrývačské, klampiarske, tesárske práce, opravy, či rekonštrukcie striech alebo stavby a opravy krovov Vám zabezpečí firma STRECHY BEST SDK so sídlom v Tasovice, v blízkosti mesta Znojmo. Ďalej sa zaoberáme montážou sadrokartónu, sadrokartónových podhľadov, sadrokartónových priečok a minerálnych podhľadov. Montáž sadrokartónu vykonávame na ...

Kúpeľne, interiéry. -pokládka podláh - obklady -vodoinstalatérské práce -montáž odpadov -topenářské práce -malířské a natieračské práce i.

Zákazková výroba nábytku a drevených doplnkov. Stolárske, stolárske práce.

Firma Rostislav Havelka sídliaca v okrese Znojmo ponúka svojim zákazníkom všetky prípravné a dokončovacie stavebné práce. Špecializujeme sa na dodanie stavebných prác na kľúč a s tým súvisiace aktivity, ako sú pozemné práce, výkopové práce, zakladanie stavieb a ďalšie špecializované stavebné práce. Naša činnosť: - kompletné stavebné ...

Stolárstva. -kuchyně na mieru nábytok: -police a regály -obývacia izby -obývacia steny -stoly -šatní skrine -postele "na mieru" ai.