Naša stavebná firma ponúka stavebné práce, výstavba rodinných domov, ošetrovanie fasád proti sprejerom na báze nanotechnológie, rekonštrukcia bytov a bytových jadier i podkrovné vstavby, vrátane zatepľovania domov a opravy fasád, montáž euro okien, dverí, terénne a drenážne práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavebná firma Brno. Rekonštrukcia, novostavby, sanácia vlhkého muriva: -pôdne vstavby -rodinné domy -hrubé stavby -podrezanie muriva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontajnerová. Zemné práce UNC 750. Realitná činnosť.

Stavebné práce, stavebná činnosť. Výstavba rodinných, bytových a administratívnych domov. Novostavby na kľúč. Rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov. Rekonštrukcia a opravy fasád: -zatepľovanie fasád vr. izolácií a náterov. Strechy sedlové aj ploché: -realizácia -rekonštrukcia a sanácia poškodených. Pôdne vstavby: -vrátane ...

Elektroinštalačné práce, revízie, silnoprúdové elektromontáže.

Dbáme na životné prostredie, bezpečnosť práce av najvyššej miere využívame osobné ochranné prostriedky. Služby: -sanácia nebezpečných látok, azbestu -preddemoličný prieskum so zatriedením odpadov -inšpekčná činnosť na zisťovanie prítomnosti azbestu -demolácia -zemné práce -drobné stavebné práce -čistiace a upratovacie práce v priemyselných ...

Vodoinštalatérstvo a kúrenárstvo: -služby domácnostiam aj podnikom -dokončovacie stavebné práce -inštalatérske práce -opravy.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vykonávame montáže vody, kúrenia aj plynu a výmeny plynových kotlov.

Elektroinštalácia slaboprúd, silnoprúd. Inštalácia bleskozvodov. Revízia.

Telekomunikácie Bezpečnostné systémy Ostatné slaboprúdové systémy Silnoprúdové systémy.

Opravy, montáže elektroinštalácií.

Projekty elektro - silnoprúd aj slaboprúd pri bytových, občianskych a priemyselných stavbách. Projekty bleskozvodov. Výpočty osvetlenia.

Tapetovanie, maľovanie, predaj tapiet, predaj ľad osvetlenia, lepenie grafiky, lepenie veľkoformátovej tlače. E-shop.

Podlahárske práce. Pokládka a opravy všetkých druhov podláh vrátane vyrovnania, brúsenia, lakovania, lištovania či údržby.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, solárne panely, rozvody vody, čistenie odpadov.

Stavebné práce vo výškach pomocou horolezeckej techniky. Murárske, klampiarske práce.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Výroba a renovácia žulových či teracových schodov Vonkajšia dlažba Vnútorná dlažba Výstavba chodníkov Dlažby a pieskovcové obklady Parapety, schody, sokle Kamenné krby a múriky (pieskovec, lomený kameň, žula) Liate, vymývané a pemrlované teraco Teracové a liate schody Prebrusovanie starých podláh, schodov Výroba kuchynských ...

Poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva a dodávok technologických celkov na čistenie odpadových vôd. Zemné práce, stavebná činnosť. Slnečná elektráreň.

Predávame koberce a podlahové krytiny. Poskytujeme podlahárske práce.

Ponuka pokladania obkladov a dlažieb vrátane sadrokartonárskych prác.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Voda, plyn, kúrenie, elektro, komplexné dodávky.