Kominické práce - sanácia, asanácia, meranie emisií, stavba komínov. Predaj, dodávka - stavebné komponenty. Meranie - emisie. Člen predstavenstva cechu kominárov SR.

Výstavba bytových aj nebytových objektov na kľúč. Murárske, obkladačské, inštalatérske, maliarske, natieračské a stolárske práce.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Spracovanie stavebných rozpočtov, položkových výkazov výmer, súpisov prác a cenových ponúk.

Hodinový manžel pre Brno a okolie. Práca na záhrade, okolie domu aj práca v byte.

Práca: -zámočnícke -montážna -servisné. Sťahovacia technika.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Elektroservis, Služby: -elektro. Oprava, servis: -domáce elektrospotrebiče -ohrievače vody. Oprava, údržba, montáž, revízia: -elektrické inštalácie. Autorizovaný servis značiek: -ARISTÓN, ARIETE, BRAVO, DELONGHI, MOULINEX, MIRAVA, DAFI, KENWOOD, SINGER, SOLAC, ISEA, GENERAL.

Projekcia energetického zariadenia, rozvody VN, VO a distribučných trafostaníc.

Dodávky na kľúč Kompletné plánovanie a realizácia elektroinštalácií. Predaj multimediálnych linuxových satelitných receiverov Dreambox. Montáž Inštalácia satelitnej techniky Servis- programovanie linuxových receiverov

Výroba, renovácia -dvere, zárubne, montáž nových dverí a zárubní, výroba posuvných dverí a nábytku na mieru - kuchynské linky, vstavané skrine, postele. Oblasť pôsobenia Brno a Brno - vidiek. Sme firma zaoberajúca sa nielen výrobou nábytku na mieru, ale špecializujeme sa aj na opravy a renovácie dverí. Vykonávame renovácie a opravy interiérových, ...

Správa budov a revízia, elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia, kúrenárstvo, servis a údržba bazéna, strechy a fólie, stolárstvo.

Izolatérstvo. Ochranné nátery striech panelových a bytových domov, terás aj garáží. Odborné poradenstvo v oblasti izolácie stavieb.

Podlahy na kľúč. Podlahárske (kladačské) práce: -príprava podkladu -pokladanie kobercov -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená drevená podlaha. Dokončovacie práce: -sponkovanie -montáž prechodových a osvetľovacích líšt -soklovanie schodov -pastovanie PVC a marmolea.

Služby: -všetky inštalatérske práce. Požičovňa náradia.

Revízia vyhradených tlakových a plynových zariadení.

Návrhy a realizácia telekomunikačných i dátových sietí a slaboprúdových rozvodov.

Elektroservis bytovej a priemyselnej elektroinštalácie, revízia, hostinská činnosť, správa nehnuteľností - vypratávacie práce, kosenie trávy

Ponuka výškových prác a umývanie presklených plôch.