Ondřej Kolbaba sa zameriava na elektroinštalačné a elektromontážne práce a revízie.

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

Lubomír Liška sa špecializuje na kontajnerovú prepravu sypkých materiálov a na výkopové a zemné práce bagrom.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. sa zameriava na montáže oceľových hál, striech a priemyselných podláh a predáva krytiny, plechy, trapézy, panely a ďalší stavebný materiál.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

A B H Design, s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a montáž podlahovej krytiny, dverí, schodísk a plávajúcich podláh.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

služby: - razba šácht a štôlní - sanácia podzemí - pozemné stavebná činnosť - kanalizačné stojky a prípojky - pozemné stavebná činnosť

Energetické služby IBA s.r.o. sa zameriava na revízie elektrických zariadení, konzultácie, kontroly, pripojenia, elektromontáže a na programovanie priemyselných počítačov.

Mastos s.r.o. sa zameriava na vykurovacie systémy, klimatizácia, vzduchotechniku a inštalatérske a montážne práce.

Firma je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámočnícke práce -hydroizolácia plochých striech Objednávková kancelária: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Predajňa: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -predaj zámočníckeho a železiarskeho tovaru.

ENIMONT, s.r.o. sa zameriava na montáže vzduchotechniky, chladiacich zariadení, záložných zdrojov, motorgenerátorov a výfukových systémov.

realizácia: - kompletná rekonštrukcia bytových domov - zateplenie fasád - výmena okien a dverí - montáž a demontáž balkónov a lodžií - oprava podláh balkónov - zasklievanie lodžií - rekonštrukcia rozvodov a elektroinštalácie.

Profesionálne-technologické stavby. služby: -stavby domov na kľúč -opravy a starostlivosť o pamiatkovej fasády -zateplení -obklady, dlažby, konštrukcia zo sadrokartónu -vodoinstalace, elektroinštalácie -klempířské, sklenárske, zámočnícke, kúrenárske práce -plynoinstalace.

Klampiarstvo Samek vykonáva: - klampiarske práce - montáž plechových strešných krytín - výroba špecifických a okrasných doplnkov - montáž a opravy žľabov a zvodov - špeciálna atypické práce (kostoly, zámky, historické pamiatky) - výškové práce - nátery a opravy striech a zvodov - výmena a oprava klampiarskych prvkov na ťažko dostupných ...

služby: - rekonštrukcia - sanácia - elektrosmóza

Spoločnosť efape s.r.o.se zameriava na elektromontážne práce a projekčnú činnosť, poradenstvo, kalkulácie, projekty, montáž systémov a revízie.

Projekčné práce, pasportizácia a repasportizace stavieb, geodetické a geologické práce, služby koordinátora BOZP, stavebný dozor a ďalšie činnosti v oblasti stavebníctva poskytuje spoločnosť SONDEO s.r.o. Vykonávame práce na celom území SR a našim zákazníkom sme schopní vyjsť maximálne v ústrety z hľadiska ich požiadaviek. Nájdete nás na adrese ...

Spoločnosť EST stav s.r.o. so sídlom v Brne sa zaoberá komplexnou stavebnou činnosťou v rámci Juhomoravského kraja. Svojim zákazníkom ponúkame všetky murárske práce, rekonštrukcie budov a bytov a taktiež podlahárske a maliarske práce. V prípade, že plánujete rekonštrukciu alebo novú stavbu, neváhajte sa na nás obrátiť. Sídlime v Brne na ...

Núdzové otváranie áut, bytov, zámkov a trezorov. Montáž bezpečnostných prvkov, nastavovanie dverí a okien, výroba kľúčov, poradenstvo zabezpečenia.

Dodávka: - projektová dokumentácia vrátane inžinierskej činnosti rozšírenia a stavebných úprav káblových aj vonkajších sietí NN do 1kV a VN do 35kV.

Drevovýroba, maloobchod, predaj, montáž, výroba, export: -zákazkový nábytok: -bytový -skriňový -stolový, -doplnkový -predsieňový -čalúnené súpravy. Remeslo: -čalúnik -stolár.

Doprava materiálu, montáž, pokládka: -podlahoviny Koberce: -1000 vzoriek, metráž, kusové, behúne PVC: -FATRA -ARMSTRONG -FORBO -TARKETT Linoleum: -100% prírodné suroviny vhodné pre alergikov -ARMSTRONG -FORBO -TARKETT Laminátové plávajúce podlahy: -PARADOR -KRONOTEX -KRONOFLOOR -QUICKSTEP Drevené plávajúce ...