Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

Montáž rámových a bezrámových systémov na zasklenie balkónov, terás, lodžií, zimných záhrad a altánov.

Stolárstvo Létal vyrába kuchynské linky, nábytok do detských izieb, kancelárií, obývačiek, vybavenie reštaurácií a na vonkajšie použitie aj pergoly a záhradné domčeky.

Poľnohospodárska výroba: -živočišná výroba výkrm býkov -Rastlinné výroba: sušiareň zrnín, kukurica -predaj produktov -výroba úsušky -Práca s použitím strojných mechanizmov (výkopové práce, kopanie studní, studňa). -zemní práce.

Zemné práce. Stavebná činnosť - pozemné stavby - komunikácia - inžinierske siete - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - murárske práce. Nákladná autodoprava - preprava sypkých materiálov - odvoz sutiny a odpadu. Predaj stavebného materiálu.

Spoločnosť VMD stav s.r.o. vykonáva hrubé stavby, fasády, obklady, dlažby a tiež sadrokartóny. Stavba, výstavba: - hrubé stavby. Práca: - fasády - obklady - dlažby - sadrokartóny. Sme spoľahlivá firma, ktorá si zakladá na kvalite odvedenej práce za prijateľné ceny. Sídlo spoločnosti sa nachádza v Brne na ulici Dukelská trieda ...

Vinárstvo. Výroba, predaj vína. Degustácia vína. Revízia elektroinštalácií a bleskozvodov. Revízia spotrebičov a ručného el. náradie.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentálny audit). Energetika, elektrotechnika. Štúdia, projekt, poradenstvo, dodávky na kľúč vrátane stavebného povolenia pre práce elektro, montáž, údržba, revízia, oprava, zmluvný servis, rekonštrukcia: -nízke napätie, NN**, vysoké napätie VN** -rozvody ...

Výstavba energetických sietí a rekonštrukcií, modernizácií trafostaníc a transformovní vo všetkých napäťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekcia, výstavba aj na kľúč fotovoltaických elektrární v mnohých prevedeniach, napríklad na strechy budov a pozemky. Realizovali sme viac ako 200 fotovoltaických elektrární.

Manergo Mont sa zaoberá inštaláciami tepelných čerpadiel pre rodinné, bytové domy a komerčné priestory a to vrátane inštalácií podlahového alebo radiátorového vykurovania. Pre ďalšie úspory montujeme aj solárne systémy.