Práca v oblasti vodo, topo, plyn.

Práca: -Slaboprúd, silnoprúd, servis.

Zámočnícke práce. Zámočník.

Likvidácia ekologických havárií - geoekologické prieskumy, monitorovacie systémy. Sanačné práce podzemnej aj povrchovej vody a zeminy pri kontaminácii. Hlboké vrty - studne, vrty pre tepelné čerpadlá. Zemné práce.

Inštalatérske a kúrenárske práce. Rekonštrukcia a montáž kúrenia, plynu a vody. Dodávame plynové kotly, elektrokotle, kondenzačné kotly, podlahové vykurovanie, radiátory a domáce vodárne.

Kominárstvo. Kominár. Ponúkam kontrolu a čistenie komínov vrátane vložkovania, montáže komínových systémov a merania účinnosti spaľovania zdrojov do 200 kW.

Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo

Natieračské práce nátery okna, dvere, konštrukcia, strechy, radiátory, maľby fasád. Maliarske práce schodisko, kancelárie, haly, učebne, chodby. Drobné murárske práce.

Domáce a priemyselné elektroinštalácie, inštalácia bleskozvodov, domácich telefónov, televíznych antén a slaboprúdových rozvodov.

Maliarstvo a natieračstvo. Maliar, natierač.

Stavebné práce, murárstvo. Stavebné a obkladačeské práce. - kompletná elektroinštalácia - voda-plyn-kúrenie - kompletné sadrokartonárske práce - demolačné práce - revitalizácia.

Maliarstvo, natieračstvo. Maliar, natierač.

Stavby pozemné, občianske: -novostavby -opravy a rekonštrukcie rodinné a bytové domy -revitalizácia panelové domy, kúpeľne, bytové jadrá -luxusné interiéry a kúpeľne -terasy a balkóny - špeciálne technológie -zateplené fasády -výmena okien a stavebných výplní, plastové a eurookná -strechy - tesárstvo, klampiarstvo, pokrývačstvo ...

Murárske a obkladačské práce - murovanie obvodového muriva a priečok, betonárske práce, výmurovky, sanačné omietky. Ďalej vonkajšie a vnútorné omietky, obklady vonkajšie aj vnútorné (podlahy, schody, kuchyne, kúpeľne). Búracie práce, doplnkové služby - maľovanie, upratovacie služby, výkopové práce. Murárske práce Obkladačské práce Doplnkové ...

Stavebné práce nielen pre Brno Všetky stavebné práce Výškové práce Výrub a rezanie stromov Izolácia striech a lodžií Zámočnícke a klampiarske práce Montáže a demontáže Čistenie a umývanie Demolácia Sklenárske práce Elektro práce Špeciálna práca Maliarske a natieračské práce NONSTOP POHOTOVOSŤ Práce vykonávame ako v interiéroch tak aj ...

Remeselnícke práce: - všetky inštalatérske a kúrenárske - havárie, montáže, drobné opravy a rekonštrukcie - plynoinštalačný - vodoinštalačný. Nonstop služba voda, kúrenie, plyn a odpady. Rekonštrukcia: - kúpeľne (vrátane kalkulácie).

Murárske práce Vykonávame hrubé stavby rodinných domov. Ďalej ponúkame rekonštrukcie starších domov, betónovanie základových dosiek a podláh, zapravovanie špalet plastových okien, štukovanie, stierkovanie vnútorných múrov, jadrové omietky, búracie práce, betonárske práce, opravu fasád a iné. Obklady Lepenie obkladov na rôzne povrhy podľa ...

Stavebné a obkladačské práce. -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier -vodoinštalačné a kúrenárske práce -zatepľovanie budov a rodinných domov -murárske práce.

Firma vykonáva murárske a obkladačské práce. Rekonštrukcia bytov a kúpeľní, podlahárske práce atď.

Predaj, montáž - podlahy laminátové, vinylové, drevené a korkové. Renovácia podláh.

Murárske práce. Oprava omietky po výmene okien, dverí. Oprava omietky pred maľovaním. Oprava omietky starého stropu. Zapravenie drážok s elektro a vodovodnou inštaláciou. Malé opravy (lepenie obkladov, dlažby, škárovanie...). Oprava vlhké - sanačné omietky. Kompletné zatepľovanie bez finálnej omietky. Maľovanie. Štukovanie. HOdinový ...

Nákladná doprava Stavby prípravy pre stavby, stavebníctvo. Predaj palivového dreva. Predávame tieto druhy palivového dreva: -dubové drevo -bukové drevo -hrabové drevo -briezové drevo -borovicové drevo -smrekové drevo.