Stavebná, dopravná a obchodná spoločnosť. Držiteľ certifikátu systému kvality STN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálneho manažmentu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolácia, odvoz sutiny, zemné práce. Stavby: -inžinierske siete -cesty a spevnené plochy -železničné vlečky. Nakladanie s odpadmi vr. nebezpečných. Recyklácia: ...

Predaj, pokládka, montáž: -športové povrchy REGUPOL -protihlukové izolácie -antivibračná izolácia -izolácia proti vode -izolácia tepelnej.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - demolácia - zemné a výkopové práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - upratovacie práce - maliarske práce. Predaj stavebného materiálu.

Stavebné práce. Stavby na kľúč, podkrovné vstavby, rekonštrukcia, riešenie vodoinštalácie, výmena okien.

Stavebná spoločnosť - bytová výstavba - dodávka stavieb - rekonštrukcia a revitalizácia budov - zemné a výkopové práce.

Kompletná dodávka podláh: - vinylové, laminátové, PVC, koberce, linoleum, korkové, parkety. Podlahárske práce, podlahár, pokládka.

Realizácia inteligentných domov - systémy elektroinštalácií, kúrenia, rekuperácií, klimatizácií, zavlažovania alebo bazénovej technológie - kamerové systémy.

Práca: - renovácia kamenných podláh - renovácia betónových podláh - renovácia teraca

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Opravy a montáž - požiarne zabezpečovacie systémy Elektroinštalácia - silnoprúdové zariadenie.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Montáž, opravy a údržba elektrických zariadení: -meranie a regulácia technologických celkov -priemyselné a domové elektroinštalácie -montáž a opravy káblových vedení (NN, VN) -výroba rozvádzačov -predvolené a periodické elektrorevízie -vypracovanie projektovej dokumentácie.

Služby: -špeciálna práca v oblasti prieskumu, ťažby a využívania zemného plynu, ropy a termálnych vôd -Inžiniersko-geologický a hydrogeologický prieskum -špeciálna práca vo veľkých hĺbkach 500m a viac, pri vysokom tlaku a vysokej teplote, špeciálne vybavenie: -karotáž -perforácia -cementácia -testerovanie -intenzifikácia ...

Zememeračské práce: -geodetické práce -polohopisné a výškopisné merania nehnuteľnosti -geometrické plány -meranie GIS. Znalec z odboru geodézie a kartografie. ISO 9001.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Servis, montáž, revízie a skúšky: - elektrické aj plynové zariadenia - plníme nádoby plynmi. Vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - soľné produkty z Himaláje a Mŕtveho mora - šperky z drahých kameňov a polodrahokamov - výrobky z prírodných produktov, čakrových sviec, figúrok a príveskov z polodrahokamov - darčekové a dekoračné predmety z polodrahokamov a iné.

Geologické, hydrogeologické a inžinierskogeologické práce.

Výroba rozvádzačov nízkeho napätia. Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážne práce - drobné stavebné práce - inštalatér - maliar, natierač.

Vykonáva: -sklenárske práce, sklenárstvo -rezanie, montáž, polykarbonáty.

Naša stavebná spoločnosť sa zaoberá montážou a predajom materiálu na suchú výstavbu. Predaj, dodávka a montáž: -kompletné sadrokartónové systémy RIGIPS, KNAUF -strešné okno, okná VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerálne a kazetové podhľady THERMATEX, DONN vrátane osvetlenia -tepelné a zvukové izolácie KNAUF, INSULATION -difúzne a ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, voda-plyn-kúrenie.