Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických a plynových zariadení.

Sťahovanie (aj medzinárodné), žeriavnícke práce, autodoprava, nadmerná preprava, skladovanie.

Klampiarstvo Hotový a syn Klampiarske práce - meď, titánzinok, pozink a lakovaný pozink, lakovaný hliník - odvodňovacie systémy, fasádne prvky - klampiarske prvky na mieru, vlastná výroba - vlastná nákladná doprava - ploché strechy, trapézové, škridlové tabule, latovanie - kompletné strechy vr. tesárskych prác.

Projekcia a inžinierska činnosť, výstavba - bioplynové stanice Služby - geologický prieskum - využitie biomasy a biodpadu ako obnoviteľný zdroj energie

Práca: - maliarske - natieračské - zatepľovanie fasád

Práca: - zatepľovanie budov - zasklievanie lodžií

Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Stolárstvo a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných drevotrieskových dosiek a ďalších moderných materiálov: -špecializácia na kuchynské linky a vstavané skrine -vybavenie miestností - detských a obývacích izieb, spální, pracovní, knižníc, obchodných a kancelárskych priestorov a pod.

Služby: - kúrenárske a inštalatérske práce - opravy kotlov značky Viadrus. - prestavby liatinových kotlov Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadiel od českého výrobcu Hotjet - montáž boilerov s tepelným čerpadlom - montáž podlahového kúrenia - kompletná rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - drobné murárske práce - výkopové a zemné práce.

Činnosť: -truhlárske práce -zákazková výroba -výroba nábytku a interiérov -stavebno stolárska výroba. -terasy z exotov, Thermodrev a WPC.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení.

Zatepľovanie fasád Výmena - okná Sadrokartonárske práce Murárske práce

Zemné a stavebné práce: -zakladanie stavieb -pilotáž, mikropiložáž -zemné práce -rekonštrukciami a budovaním komunikáciou -stavby prípojok plynových, vodovodných, elektrických aj ich diaľkových vedení -odbahnenie (rekultivácia) vodných plôch a tokov -stavby bytových a priemyselných objektov -demolácie stavieb.

Stavebné práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domov -ploty, kúnikácie, bazény -izolácia -sanácia betónových a murovaných stavieb -priemyselné podlahy -špeciálne stavebné práce.

Zmontujeme, zavesíme, pripojíme, vybielime, opravíme, vyzdvihneme, doručíme, narežeme, posekáme, vyrúbame, upratáme. Postaráme sa o Váš dom, byt, kanceláriu, záhradu a ostatných podľa dohovoru.