Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Stavebné práce: -pokrývačské -klampiarske -tesárske. Predaj: -klampiarske prvky.

Naša firma ponúka stavby na kľúč, rekonštrukciu domov, zatepľovanie fasád, terénne úpravy, ale aj kamenárske a klampiarske práce, drobné rekonštrukcie interiéru, všetko podľa priania zákazníka.

Služby - správa lesov: ťažobná činnosť, predaj dreva - technické služby: ošetrovanie a údržba verejnej zelene, údržba komunikácií, prevádzka zberného dvora - pridružená výroba: stolárske, tesárske, klampiarske a pokrývačské práce

Práca: - klampiarske - pokrývačské

Stavebné práce a rekonštrukcie - zakladanie stavieb - murárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce - tesárske práce - maliarske práce - búracie práce - fasády - prístavby, nadstavby, vstavby - dokončovacie práce.

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonštrukcia Práca: -klampiarstvo -pokrývačstvo -tesárstvo -záhradné úpravy -múrnictvo

Klampiarstvo Hotový a syn Klampiarske práce - meď, titánzinok, pozink a lakovaný pozink, lakovaný hliník - odvodňovacie systémy, fasádne prvky - klampiarske prvky na mieru, vlastná výroba - vlastná nákladná doprava - ploché strechy, trapézové, škridlové tabule, latovanie - kompletné strechy vr. tesárskych prác.

Všetky tesárske práce Nákup a predaj - všetok tovar Murárske práce Všetky klampiarske práce Pokrývačské práce - všetky strechy

Práca: - tesárske - pokrývačské

Spoločnosť Záhradné stavby s.r.o. vznikla na základe dlhoročných skúseností v obore drevostavieb. Najprv sme sa špecializovali na montážnu časť a postupom času sme sa rozhodli rozšíriť našu pôsobnosť aj do obchodnej sféry. Sme mladá dynamicky sa rozvíjajúca firma, ktorá sa v roku 2014 vydala na svoju samostatnú cestu. Zaoberáme sa predajom a ...

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske

Rekonštrukcia: - strechy - svetlíky. Práca: - klampiarske - natieračské - zatepľovanie a škárovanie budov. Poradenstvo.

Tesárske a pokrývačské práce - výroba a stavba krovov - rekonštrukcia krovov a striech - opravy zrubových a hrazdených stavieb - pergoly.

Rekonštrukcia domov a bytov - maliarske a natieračské práce - výškové práce - opravy a zateplenie striech - klampiarske práce - elektroinštalačná práca.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske

Vykonávanie: - pokrývačských a výškových prác, opráv a náterov striech.

Vykonávame: - pokrývačské, klampiarske a tesárske práce.

Práca: - klampiarske - pokrývačské - hydroizolačné.

Predaj a montáž: - strešné krytiny vrátane príslušenstva - poradenstvo zdrama - špecializácia na ľahké krytiny, strechy na kľúč, izolácia striech.