Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Remeslo, práca: - klampiar, klampiarske - pokrývač, pokrývačské.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske Predaj: - strešná krytina - odkvapové systémy - strešné okná - stavebné rezivo.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - realizácia striech.

Práca: - tesárske - pokrývačské - klampiarske - montáž sadrokartónu.

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.

Stavebná firma, výstavba: - priemyselné a bytové objekty na kľúč - rekonštrukcia pamiatkovo chránených objektov - strechy - nové, oprava existujúcich striech - rodinné domy - opláštenie budov.

Tesári, pokrývači, klampiari oblasť Zlínsky, Olomoucký a Juhomoravský kraj. práca: -pokrývačské - pokrývanie šikmých i rovných striech -tesařské -klempířské -sádrokartonářské, montáže sadrokartónu -Menšie murárske úpravy pri stavbe striech -montáž strešných okien VELUX, ROTO -izoláciu strechy, zatepľovanie podkrovia, ...