Revízie plynových kotlov, rozvodov a prípojok patria do skupiny plynárenských prác. Ďalej je možné využiť nastavenie plynového kotla a ohrievača, vyhľadávanie únikov plynu a ich zamedzenie, inštaláciu plynovodných systémov či revízie plynových zariadení.

Rekonštrukcia kúpeľne, bytového jadra. Sadrokartonárske práce. Obkladačské a murárske práce. Vodo topo plyn inštalácie. Požičovňa stavebného náradia.

vykonávame: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zariadení. Zabezpečovanie dodávok a revízií: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlov JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Vykonávame prevádzkové revízie plynovodov v rodinných a bytových domoch, montáže a opravy úniku plynu, výmeny pripojovacích pl. hadíc. Meranie spalín a overenie neprípustného podtlaku v BJ, tlakové skúšky domových a iných rozvodov plynu.

Vykonávame prevádzkové revízie plynovodov v rodinných a bytových domoch, montáže a opravy úniku plynu, výmeny pripojovacích pl. hadíc. Meranie spalín a overenie neprípustného podtlaku v BJ, tlakové skúšky domových a iných rozvodov plynu.

Elektroinštalačné práce. Plynoinštalácia. Kúrenárske práce Vodoinštalácia.

Montáže, inštalácie: - ústredného kúrenia, podlahového kúrenia - plynových kotlov, elektrokotlov - plynových ohrievačov - plynových i elektrických ohrievačov vody. Všetky vodoinštalatérske práce. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier.

Inštalatérstvo - vodo topo plyn. práca: - vnútorné rozvody vody a kanalizácie - plynoinštalácie - plynovodnú prípojky, domové, priemyselné plynovody - ústredné vykurovanie - montáž rozvodov ústredného kúrenia, podlahové kúrenie - montáž zariadení pre chladenie.

Inštalácia, montáž: -vodoinštalácia z plastu, medi, pozinku -zváranie odpadového potrubia Gerberit -kúrenie podlahové a ústredné -plynoinštalácia. Montáž, opravy, revízie, skúšky: -vyhradené plynové zariadenia. Montáž, servis: -plynových, kondenzačných kotlov - DESTILA, PROTERM, TERMONA, VIADRUS, QUANTUM, JOHN WOOD.

Dodávka, montáže, inštalácia: -vyhradené plynové zariadenia: -plynovody a prípojky -regulačná stanica plynu -kúrenie z plastov, ocele a medi -výstavba - teplovody a teplovody z predizolovaného potrubia. Rekonštrukcia: -kotolne a výmenníkové stanice. Práca: -komplexná plynofikácia miest, obcí vrátane projekcie -domová ...

Stavebná činnosť. Elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Revízia: - elektro. Voda, kúrenie, plyn: - výmenníkové stavnice - plynové kotolne - plynoinštalácia, plynové kotolne. Doprava: - vnútroštátne nákladné.

Plynové kotly do 50 kW aj nad 50 kW značiek Viessmann a Wolf. Záručný a pozáručný servis, uvedenie do prevádzky a ročné prehliadky (máj-júl). Poruchové služba: 777583549.

Servis plynových zariadení, elektrospotrebičov

Práca, realizácia, rekonštrukcie: -Kúpeľňa -obkladačské práce, dlažby -domovní inštalatérske práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské Solárny systémy.

Spoločnosť VAE THERM, spol. s r.o. poskytuje odborné služby predovšetkým v oblasti komunálnej energetiky formou expertné, technické a inžinierske činnosti, spracovanie projektových dokumentácií a vlastné vykonávanie stavieb na kľúč so zaistením pružnej reakcie na požiadavky zákazníka. Neoddeliteľnou súčasťou našej činnosti je poskytovanie rád a ...

Spoločnosť bahení Zbyněk Hejný zo Zlína sa Vám postará o kompletný bytový servis a zaistí kvalitné inštalatérske práce. Pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, kde tiež vykonávame opravy kúrenie a všetko okolo domácich vodární a kotolní. Firma ponúka bytový a inštalatérsky servis: - inštalatérske práce - vodoinštalácie - domáce kotolne - ...

Ponúkame firma sídliaca v Rožnove pod Radhoštěm ponúka svojim zákazníkom predovšetkým obkladačské práce, a to ako v novostavbách, tak i pri rekonštrukciách. Pokladáme i veľkoformátové obklady a dlažby a tiež kamenárske rohy až do dĺžky 125 cm. Ďalej tiež vykonávame kompletné rekonštrukcie kuchyňou, bytových jadier, podláh, schodísk balkónov atď., ...

Stavebná činnosť: - realizácia rodinných domov - rekonštrukcia - stavebný dozor - inžinierska činnosť - servis vodo, topo, plyn - údržbárske práce. služby: - ubytovanie - ubytovňa, byty - prenájom priestorov vhodných pre kancelárie, obchody, školiace miestnosti a športové aktivity - virtuálna kancelária - poskytujeme zázemie pre ...

Firma SEA Zlín s.r.o. sa zaoberá výrobou kotlov a rekonštrukciou kotolní - komplexné dodávka, montáž a servis. Ako Zlínská firma s dlhodobými skúsenosťami sa zaoberáme rekonštrukciou kotolní, vrátane dodávky a montáže tlakových zariadení, plynových rozvodov a plynovodov. Sme certifikovaní špecialisti na výrobu ...

Spoločnosť Gasedo - Martin Dolanský Zlín prevádzkuje eshop detektor-shop.cz, kde môžete objednať profesionálne detektory plynu. Využite možnosť prenájmu - zapožičiame spoľahlivý osobné detektor plynov pre profesionálne použitie v oblasti, kde hrozí nebezpečenstvo pri práci s výbušnými či jedovatými plynmi alebo nedostatok kyslíka. Tiež ...

práca: - pretlaky zeminou - plynofikácia, plynové prípojky, plynárenskom práce - zemné a výkopové práce.

Solárny ohrev vody, bazénu. Solárne kúrenie, prikurovanie. Tepelné čerpadlá. Kúrenárske práce. Úpravy tvrdosti vody. Vodoinštalatérske práce.

služby: - vodoinštalatérske, plynárenské a kúrenárske práce - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier

Vodoinstalatérství, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plynmi -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Realizace kúpeľní