Revízie plynových kotlov, rozvodov a prípojok patria do skupiny plynárenských prác. Ďalej je možné využiť nastavenie plynového kotla a ohrievača, vyhľadávanie únikov plynu a ich zamedzenie, inštaláciu plynovodných systémov či revízie plynových zariadení.

Kamil Černý sa zameriava na servis a montáž plynových a kondenzačných kotlov a montáž kaskádovej kotolne.

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenár - plynoinštalácia - realizácia a rekonštrukcia kúpeľní - rozvody centrálneho vysávania - čistenie kanalizácie

ZTG, s.r.o. sa zameriava na opravy elektrických a plynových spotrebičov, servis tepelných čerpadiel a kotlov, chladiarenské práce, inštalatérstvo, kúrenárstvo a plynárstvo.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - maloobchodný predaj

Montáž, oprava, servis, prehliadky: - plynové, elektrické kotly - kotly na tuhé palivá - tepelné čerpadlá - revízia tepelných čerpadiel.

Martin Milichovský zo Žďáru nad Sázavou vykonáva servis plynových kotlov, pozáručný servis a ročné kontroly.

služby: - systémy radiátorov - vykurovanie - podlahové, stenové - solárne systémy a tepelné čerpadlá

VODO-TOPO-PLYN Predaj, dodávka, služby: -vodoinstalační, kúrenársky materiál -kotle -systémy vykurovanie -cerpadlo -projekce a realizácia rozvodov -plynové prípojky -projektová dokumentácia -montáž a revízie zariadení.

Projekcia, dodávka, montáže, servis: -výpočet tepelných strát -výmenníkové stanice -regulácia a meranie tepla -ústredné kúrenie -podlahové vykurovanie -termostatické ventily -vyvažovacie ventily -regulátory -tlakové diferencia Rozvody, opravy, rekonštrukcia: -voda, kúrenie, plyn -vodoinštalácia (meď*, PPR*, PVC*, PE**, HT**, ...

Výroba, práca: -rekonštrukcia bytov a kúpeľní -montáže obkladov, dlažieb -realizácia vodoinštalácie aj sadrokartonárske práce -stavebné práce vrátane vodoinštalácie -elektroinštalácia, kúrenárske práce a inštalácia plynu. Adresa: 59211 Sázava 223

Činnosť: -voda -kúrenie -plyn. Práca: -kúrenárske -vodoinštalačný -plynárske -murárske.

Na tepelné čerpadlá, jadrové vŕtanie, kúrenie, vodu a plyn sa zameriava firma Ondřej Nemec zo Žďáru nad Sázavou. Už s dlhoročnou tradíciou poskytuje montážne a poradenské služby na profesionálnej úrovni.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj armatúr pre vodovodné, plynové a kúrenárske inštalácie. predaj zváracej techniky. Montáž a servis vodo-topo-plyn.