Kladenie obkladov a dlažieb sa nezaobíde bez profesionálnej pomoci. Odborníci zabezpečia pomoc s výberom materiálu a jeho dodaním. Pri práci používajú kvalitné lepidlá a tmely. Okrem keramiky je možné zvoliť iné materiály, napr. mozaika či prírodný kameň.

Realizácia stavieb, rekonštrukcie a ich demolácie Pokládka zámkovej dlažby Rekonštrukcia domov a bytov Tesárstvo, klampiari, pokrývači Zatepľovanie fasád, strojné omietky Výstavba rodinných domov na kľúč

Kúpeľne, interiéry. -pokládka podláh - obklady -vodoinstalatérské práce -montáž odpadov -topenářské práce -malířské a natieračské práce i.

Stavebné práce, murárske a obkladačské práce, prevádzame stavby rodinných domov, rodinný dom, vrátane kalkulácie a kolaudácie.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, bytov a drevostavieb na kľúč. Stavebná firma: - rekonštrukcia na kľúč aj čiastkové práce - stavebné a murárske práce, opravy a rekonštrukcie Vašich domov, bytov i záhrad - realizácia kazetových podhľadov priečok, predstien, rekonštrukcia bytového jadra i podzemných stavieb Položíme dlažbu v ...

Murárstvo. Pokládka dlažieb a obkladov, rekonštrukcia bytových jadier.

Rk Instav design sa špecializuje na veľkoformátové obklady, realizácie a rekonštrukcie kúpeľní vrátane montáží.