Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Maliarstvo a natieračstvo. Maliarske a natieračské práce: - nátery fasád - interiérové maľby - dekoratívne úpravy.

Spoločnosť Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště pôsobí po celej SR v obore výstavba drevostavieb a sadrokartonárske práce. Montujeme drevené, nízkoenergetické domy a tiež drevené terasy, domčeky a kôlne z dreva. Sendvičové drevostavby realizujeme na kľúč - jedná sa o nízkoenergetické stavby plne porovnateľné s murovanými domami. Výstavba ...

Nátery fasád, striech. Dekoratívne stierky. Interiérové maľby. Nástrek tapiet.

Práca: - maliarske, natieračské práce - benátske štuky - imitácia travertínu, kovového povrchov - vzhľad pohľadového betónu.

Činnosť - maliarske práce - tapetovanie - zateplenie a maľby fasád - sadrokartonárske práce, štrukturálne omietky.

Predaj: - farby - omietky. Natieračské práce. Maliarske práce. Maľby fasád a interiérov.

Zaoberáme sa predajom a pokládkou všetkých druhov podláh, predajom a montážou interiérových a vonkajších dverí, kovania, strešné okná Fakro, dizajnové tapety AS Creation, fototapety, doplnky, hmoty, lepidlá, miešacie centrum fi Caparol, predaj výrobkov Baumit. Predaj lakov, lazúr, penetrácia + potreby na maľovanie a štetce Spokar.

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo -Dokončovacie stavebné práce

Maľby, nátery, fasády, murárske práce

Maliarstvo a natieračstvo: - maľby interiérov a fasády - tapetovanie - nátery okien a dverí - nástreky vykurovacích telies. Sadrokartonárske práce. Vnútorné sadrové a stierkové omietky. Zatepľovanie rodinných domov.

Práca: -maliarske, maliarstvo, maľby, maľovanie -natieračské, natieračstvo, nátery fasády -renovácia pamiatkových budov, pamiatok -nástreky radiátorov aj bez demontáže.

Nátery ťažobnej techniky: -Korečkové, drapákové bagre -Plávajúce, pásové dopravníky -Technologické celky Nákladné lode a remorkéry Špeciálne nátery Maľby v interiéri a exteriéri Servis strojov a zariadení.

Stavebná firma, realizácia stavieb a interiérov. Stavba: -montované drevostavby -nízkoenergetické domy -murované domy. Rekonštrukcia: -byty, RD -bytové jadrá. Práca: -zatepľovanie budov -sadrokartóny -obklady a dlažby -podlahárske -maliarske -základové dosky -omietky, stierky ....

Natieračské práce, natieračstvo. Maliarske práce, maliarstvo. Maľba interiérov, nátery vonkajšej fasády v historických objektoch, bytových jednotkách a priemyselných budovách. Pôsobnosť po celej Českej republike.

Stavba, výstavba, rekonštrukcia, opravy: -stavby na kľúč -rodinné domy. Práca: -kompletné zatepľovacie systémy -pokládka - obklady a dlažby, zámková dlažba -demolácia domov -maliarske, maliarstvo, maľby -zemné, výkopové - traktor bager JCB a BOBCAT. Sprostredkovanie dodávky: -VODO TOPO PLYN a ELEKTRO.