Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Vykonávame: - upratovacie aj čistiace služby - umývanie okien - čistenie kobercov - pravidelné upratovanie firiem a domácností - čistenie čalúnenia - maliarske práce.

Natieračské a lakovnícke práce nátery - fasády - strechy - odkvapy - nábytok - zárubne - dvere - okná Maliarske práce Tapetárske práce - látkové, striekané, klasické tapety Upratovacie práce po maľovaní Montáž sadrokartóny - podhľady, nadhľady, priečky Benátsky štuk marmolín, štukatérske práce, ...

Potrebujete opraviť byt alebo postaviť dom? Obráťte sa na nás! Vieme to aj veľmi rýchlo! stavby na kľúč krovy, pokrývačské práce, zatepľovacie a izolačné práce domov a striech vonkajšie a vnútorné štuky a omietky, maľovanie, natieranie, lakovanie (kytovanie dreva a kovov) podlahárskej práce a stolárske práce.

Maliarska firma - Dalibor Christián Honejsek Maľovanie: - bytov - domov - kancelárií - izieb - schodísk - fasád - upratovanie. Lepenie pestrukty Maľovanie batika Luxusné dekoratívne štuky, štukovanie Strhávanie tapiet z panelov Tuzemské a zahraničné materiály Prikrytie podláh a nábytku samozrejmosťou !

Natieranie striech a konštrukcií Murárske práce Klampiarske práce Pokrývačské práce

Natieračské práce Návrhy a realizácia - interiéry Búracie práce vrátane likvidácie sutiny Základy a zakladanie stavieb Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá

Služby: - upratovacie práce - rekonštrukcia - lakovnícke práce - sadrokartóny - zatepľovanie - maliarske práce.

Lakovnícke práce Maliarske práce Elektroinštalačné práce Pokládka - podlahové krytiny Komplexné upratovacie služby