Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

- rekonštrukcia kúpeľní, bytového jadra - maliarske práce - montáž sadrokartónu - drobné murárske práce

Dovoľte, aby sme sa predstavili. Naša firma KBN nátery sa venuje profesionálnemu čistenie a náteru striech, fasád, dlažieb a výmaľbe interiérov. A v čom tkvie naša konkurenčná výhoda? Každý z našich pracovníkov je profesionál s viac ako desaťročnou praxou. Vďaka tomu ponúkame skutočne odborný prístup, rýchlosť a špičkové služby.

Práca: -elektroinštalačný -vodoinštalačný -podlahárske -maliarske -murárske Montáž: -kuchynské linky -nábytok

Práca: -maliarske -natieračské -sadrokartonárske -podlahárske -rekonštrukcia bytov, bytových jadier, kúpeľní

Práca: -maliarske -natieračské -sadrokartonárske

Montáže sadrokartónu a podkrovných vstavieb. Maliarske a natieračské práce.

-Vykonávanie stavieb -Montáže sadrokartónu -Maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Maliarstvo a natieračstvo, tapety -Montáže dverí a zárubní -Pokládky podlahových krytín -Montáže žalúzií -Údržba objektov -VTP práce

Nátery striech, fasád, odkvapov, debnení, konštrukcií... Izolácia plochých striech. Práca vo výškach.

Remeslá, služby, opravy - výškové práce - klampiarske práce - opravy striech, krovov - sanácia krovov - opravy a nátery fasád - búranie komínov - rizikové výrub a orez stromov

Stavebné práce: - renovácia interiérov - výmena okien - zatepľovanie - rekonštrukcia kúpeľne. Požičovňa: - alu lešenia do 13 metrov.

- maliarske a natieračské práce - knihárske práce, väzba kníh a časopisov, väzba do kože - výroba kalendárov - paspartovanie a rámovanie obrazov - maturitné stužky - laminovanie - krúžková a drôtená väzba - darčekové predmety - kartonážne práce, krabice - laserové obrázky, pohľady, priania.

Firma zaisťuje maliarske a natieračské práce. Realizujeme fasádne nátery, omietky, sadrové stierky, dekoratívne techniky a nátery.

Ponúkame Vám naše služby v oblasti maliarstva. Pracujeme na profesionálnej úrovni, ktorú zaisťujú iba vyučení a vyškolení odborníci. Našou snahou je vybudovať fungujúcu firmu, na ktorú sa naši zákazníci vždy radi znova obrátia. Sme si vedomí, že to dosiahneme iba poctivo odvedenou prácou, spoľahlivosťou a maximálnou snahou, uspokojiť priania a ...

1. Zámočnícke práce - výroba mreží, zábradlia, vchodových dverí, všetky zámočnícke opravy 2. Elektroinštalácia - el. rozvody+opravy el.zariadení vr.montážou a revíznych správ, montáž domácich digitálnych telefónov, montáž kamerových zabezpečovacích systémov 3. Vodoinštalatérske práce - rozvody vody, odpadových a dažďových zvodov, výmena a ...

Práca: - maliarske - natieračské Predaj: - maliarske, natieračské potreby.

Maľovanie čistou technológiou, príprava, manipulácia s nábytkom a krytie zadarmo. Štrukturálne nástreky Gotele, Mramoran a iné, na rôzne povrchy: omietky, bytové jadrá, linky, dvere, apod. Nátery dverí, zárubní, fasád a mnoho ďalších. Kvalita, spoľahlivosť a dobré ceny.