Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

-Obchodná živnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Sklenárske práce, rámovanie a paspartovanie -Sprostredkovateľská a obstarávateľská činnosť

Kompletné inštalatérske práce. Urobíme Vám všetko, čo sa týka vody, kúrenia, plynu. Ponúkame Vám potrebné služby pre Váš dom - elektrikárske, murárske, sadrokartonárske, obkladačské, maliarske aj upratovacie práce. Používame kvalitné výrobky od renomovaných značiek.

Stavebné práce: - obklady, dlažby, omietky, murovanie - izolácia, stropné podhľady, SDK - sadrokartóny - opravy striech, krovy - fasády - maliarske práce - pokládky podláh - instalo, kompletné rozvody instalo-kúrenie-voda - drevostavby - búracie a zemné práce - betonáže, debnenie - kompletná rekonštrukcia bytov, domov, panelových ...

Hodinový manžel - vŕtanie - skrutkovanie - inštalatérstvo - elektrikárstvo - maľovanie - natieračstvo - sťahovanie.

Tapetárske práce. Predaj - tapety.

Natieračské práce Maliarske práce Výroba, montáž - oceľové konštrukcie. Dokončovacie stavebné práce Stavebné zámočnícke práce.