Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Projekty, montáž, servis: -plynové zariadenia -plynofikácia objektov -plynové kotolne -ústredné vykurovanie -kotle Protherm -Dakon.

Úpravne vôd Kúrenárske práce Podlahové kúrenie EUROCALOR (suchý systém) Odstraňovanie vlhkosti muriva Predaj, dodávka a montáž - rekuperačné odsávače Predaj - zalievací systém do bytu alebo do záhradky

Plynoinštalačné, vodoinštalačné a kúrenárske práce. Dodávka - čierna a nerez oceľ. Veľkoobchod - rúrkové tvarovky. Výroba - rúrkové tvarovky.

Kovovýroba. Výroba: -oceľové konštrukcie. -kovové vráta, ploty. Kováčske práce. Práca: -vodoinštalatérske. -plynárske. -kúrenárske. Železiarstvo, predaj: -brusivo. -spojovací materiál. -montážne peny, tmely. -zváracie materiály.

Služby, práce: - obkladačské - maliarske - lakovnícke - pokládka plávajúcich podláh a kobercov - terénne a výkopové práce - zámková dlažba - kúrenárske - inštalatérske - elektrikárske - revízia elektro, plyn, bleskozvod - odvoz sute a zeminy - odvoz piesku, betónu a stavebného materiálu - zabezpečovacie systémy pre celé ...

Inštalatérske a kúrenárske práce na domových a bytových rozvodoch vody, rekonštrukcia ;potrubie bytových jadier, rozvody plynu a opravy únikov plynu, revíziu a opravy plynových kotlov a sporákov, inštalácia a revízia vrátane tlakových skúšok plynovodov, montáže etážových i podlahových rozvodov kúrenia alebo renovácie existujúcich .

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonáva: -stavby na kľúč -rekonštrukcia -sadrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práca: -tesárske, klampiarske, pokrývačské -inštalatérske, kúrenárske -elektroinštalačný -všetky stavebné. Predaj: -keramické obklady a dlažby -lišty, škárové hmoty, lepidlá, silikóny, umývadlá, vane.