Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

práca: - inštalatérske - kúrenárske - murárske - obkladačské - rekonštrukciách bytových, kúpeľňových jadier - rekonštrukcie bytov.

Spoločnosť Finex Technology s.r.o. je špecialistom na chemické čistenie vykurovacích, chladiacich a technologických sústav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

práca: - inštalatérske - kúrenárske - vodoinštalácie.

práca: - inštalatérske - kúrenárske. predaj: - kúrenársky, inštalatérsky mate - pákové, kohútikové batérie, armatúry, ventily - sanitárna keramika - ohrievače vody.

Spoľahlivé dodávky tepla a chladu, kúrenárske a inštalatérske práce, správa, prevádzka, výstavba a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc.

Stavebná činnosť - stavby domov na kľúč - rekonštrukcia budov - sanačné práce - elektroinštalácie, - kúrenárske práce - vodoinštalačné práce - obklady a dlažby - zákazková výroba masívneho nábytku.

služby: - účtovníctvo - marketing - poradenstvo

Kanalizačné a kúrenárske práce - servis plynových kotlov - rovody vody, kúrenia, plynu.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia domov - murárske práce - elektrikárske práce - inštalatérske práce - kúrenárske práce - maliarske práce.

Dodávka, montáž: - tepelné čerpadlá - elektrokotla - podlahové vykurovanie

práca: - vodoinštalačné - kúrenárske - plynárenskom

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinstalační - murárske - sadrokartonárske - rekonštrukcia kúpelní

činnosť - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce - plynárenskom práce - rekonštrukcie bytových jadier.

práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárenskom.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Kanalizačné a plynárenskom práce - rekonštrukcia kúpelní - servis plynových spotrebičov - montáž kúrenia, plyn.

práca: - inštalatérske - kúrenárske - podlahové kúrenie - montáž plynových spotrebičov

Stavebná firma: -stavebné práce -domy na kľúč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž okien a dverí plastových i drevených -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a inštalatérske práce -PROJEKTY stavieb vrátane remesiel, požiarnych správ, statiky atď.

Firma Ing. Karel Holub z Prahy je dodávateľom stavebných prác v obore vodoinštalácie, plynoinštalácie, kanalizácie, kúrenia pre firmy a stavebné spoločnosti. Stavebné práce, remeslá, montáž, rekonštrukcie: - vodo, inštalatérske práce - topo, kúrenár - plyn, - kanalizácie. Sme subdodávatelia stavebných remeselných prác, súvisiacich s ...

Spoločnosť ACE - Tepelné čerpadlá s.r.o. sa zameriava na činnosti spojené s vykurovaním objektov. Zabezpečujeme montáže tepelných čerpadiel, klimatizačnej techniky, solárnych kolektorov, rekuperačných jednotiek a podobne. Všetky inštalácie dodávame do rodinných či bytových domov, ale aj pre priemyselné a komerčné využitie. V ponuke máme tepelné ...

prenájom nehnuteľností -Provádění stavieb -Vodoinstalatérství -Topenářství

Autorizované staviteľstvo.. Rekonštrukcia a opravy stavieb, objektov. Výstavba jednoduchej stavby. Stavby na kľúč a prestavby: - rodinné domy, domčeky, byty - kúpeľne, interiéru bytov - podkrovné vstavby domov - ploty - strechy, fasády, lícové murivo - garáže, nebytové priestory - kancelárie Práca: - murárske - inštalatérske - ...

Firma Inštalatér - kúrenár, ktorú vlastní pán Jan Kalousek, ponúka všetky inštalatérske práce na celom území Prahy a okolia. Vykonávame inštalácie, rekonštrukcie, servisné i pohotovostné služby. Zaisťujeme kompletné dodávky a montáže k vodovodnému, kanalizačnému i plynovému potrubiu. Ďalej zaisťujeme revízie plynového potrubia, tlakové a ...

Činnosť - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - elektroinštalačná práca - voda, kúrenie plyn, elektro.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske.