Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Projekcia a realizácia kúrenia - projektovanie a realizácia vykurovania budov, rodinných domov a priemyselných objektov.

Inštalatérstvo: -kúrenie -voda -plyn. Revízia plynu.

Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vykonávame servis, opravy, inštalácie, rekonštrukcie a havárie kúrenia, vody a plynu po celej SR, predovšetkým vo východných Čechách - Hradec Králové, Pardubice a okolie.

Práce, remeslá: - murárske - elektrikárske - zámočnícke - výkopové práce - vodoinštalácia - kúrenárstvo

Práca: -rekonštrukcia rodinných domov -rekonštrukcia objektov pre podnikanie -výstavba stropov z rôznych materiálov -výstavba priečok z rôznych materiálov -zhotovenie klenbových oblúkov -osadzovanie dverí -osadzovanie okien -prestavby bytových jadier aj na kľúč vrátane elektroinštalácie -pokládka dlažby a obkladov -betónovanie ...

Služby - stráženie detí - služby pre rodinu a seniorov - odvoz a doprava osôb - súkromná materská škola - rehabilitačné cviky - hodinový manžel - inštalatérske, maliarske a záhradnícke práce.

Domové inštalatérske práce: - kúrenárske, kúrenárstvo - vodoinštalatérske, vodoinštalačné, rozvody vody Murárske práce, murárstvo.

Služby: - kúrenárske a inštalatérske práce - opravy kotlov značky Viadrus. - prestavby liatinových kotlov Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadiel od českého výrobcu Hotjet - montáž boilerov s tepelným čerpadlom - montáž podlahového kúrenia - kompletná rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - drobné murárske práce - výkopové a zemné práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení.

Vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce.

Montáže, inštalácia: - technológia ekologického bývania: - solárna technika, systémy na prípravu teplej vody, ohrev bazénovej vody a na prikurovanie budovy. Vodoinštalatérstvo - vodoinštalačné práce Kúrenárstvo - kúrenárske práce.

Práca: -obkladačské a dlaždičské -sadrokartonárske -podlahárske -úpravy interiérov -elektroinštalačný -inštalačný

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Servis - plynové kotly a plynové ohrievače MODRATHERM Inžinierske práce - stavebný dohľad Drobné stavebné práce Vodoinštalačná práca

Dodávka, montáž: - podlahové vykurovanie Práca: - kúrenárske

Vodo topo plyn - plynoinštalačná práca - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce. Dodávka, montáž, servis - plynové kotly.

Voda-kúrenie-plyn. - dodávky a montáž v odbore vodoinštalácie - kúrenie vo všetkých dostupných materiáloch - plynoinštalácia - centrálne vysávače - rekonštrukcia stúpačiek a ležatých rozvodov v bytových domoch - rekonštrukcia bytových jadier - podlahové vykurovanie - projekcia a poradenský servis v odbore - záručný a pozáručný ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske

Práca: - kúrenárske - vodoinštalačný

Služby: - výroba, oprava, servis kotla, kontajnery, zásobníky, vykurovacie telesá - montáž, oprava, servis plynové zariadenia - vodoinštalatérske, kúrenárske práce - opravy a revízie tlakových nádob - zámočnícke a sústružnícke práce Výroba: - kovové schodiská, zábradlia - pojazdové brány