Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Plyn, kúrenie, voda, servis plyn.kotlov, plynorevízia, zámočníctvo.

Firemné zastúpenie - kotly JUNKERS Inštalatérske práce: - vodoinštalácia, inštalácia a servis vody - inštalácia a servis kúrenia, kúrenárske práce - inštalácia a servis plynu, plynárske práce. Oprava, servis, inštalácia, montáže: - sanitárna technika - plynové kotly - plynofikácia kotolní - plynové pece a horáky - potrubné a ...

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -splyňovacie kotly na drevo -kombinované na uhlie a drevo. Inštalatérske a kúrenárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Montáž: -vodomery -vodovody -kanalizácia -kúrenie.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonáva: -stavby na kľúč -rekonštrukcia -sadrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práca: -tesárske, klampiarske, pokrývačské -inštalatérske, kúrenárske -elektroinštalačný -všetky stavebné. Predaj: -keramické obklady a dlažby -lišty, škárové hmoty, lepidlá, silikóny, umývadlá, vane.

Výroba, predaj, služby: -zámočníctvo, nástrojárstvo, vodo, topo, obrábačstvo.